- 238
- 116
- 43
Orucumuzu açıp sigarayı yakıp kafalar yerine geldiyse Şampiyonlar ligi tahminlerinizi alalım arkadaşlar
Ben bu sitelerin yüksek oran açtığı maçlardan tırsıyorum. Örneğin dün psg maçına 2.5 üste 10 oran açmışlardı mac 1.0 bittiCity ve Dortmund için 3.5 üst düşünüyorum ama 2.5 üst aldım garanti olsun diye. Liverpool bastıracak Realde de benzema çok formda ona da 2.5 dedim ve 800 attım. Ayrıca holigandan da Real kazanır 10 oranı almıştım ayriyeten Real kazanıra da 300 attım. Benim düşüncelerim bunlar.
Doğrudur hocam ama ondan önce Beşiktaş Türkiye ve 1 maç daha vardı unuttum ondan dünyaları dağıttı holiganbet onlara da özel oran açmıştıBen bu sitelerin yüksek oran açtığı maçlardan tırsıyorum. Örneğin dün psg maçına 2.5 üste 10 oran açmışlardı mac 1.0 bitti
City maçı gollü olur gibime geliyor benim de. Ama taraf bahsi riskDoğrudur hocam ama ondan önce Beşiktaş Türkiye ve 1 maç daha vardı unuttum ondan dünyaları dağıttı holiganbet onlara da özel oran açmıştı
Inşallah dediğin gibi olur dostum. Real avantajı ilk mac aldı. Çok kontrollü başlarsa alayımız patlarLiverpool bu sene çöpün çöpü Real madrid kazanır
Dortmund city macının kısır gecme ihtimali yok kesinlikle 3.5 üst beklıyorum diger taraftan ise liverpool kazanır turu da gecebilir kloop tan harika Bi oyun oybattırmasını beklıyorum bugun 0 ım ben kazansana nın tecavuzune ugradım )Orucumuzu açıp sigarayı yakıp kafalar yerine geldiyse Şampiyonlar ligi tahminlerinizi alalım arkadaşlar
City maçı 2.5 gelebilir de diğerinden şüpheliyim dostum2 maçta ilk yarıdan 2.5 üst ben böyle emin konusunca patlıyo hep ona göre dıkkatli olun
City maçı aynı görüşteyimB.dortmun m.cty hem var hemde 2 5 ust liverpool r.madrid hem var hemde 2.5 üst
Belkide en avantajlı sensin aramızda kaybetme luksun yok dostumDortmund city macının kısır gecme ihtimali yok kesinlikle 3.5 üst beklıyorum diger taraftan ise liverpool kazanır turu da gecebilir kloop tan harika Bi oyun oybattırmasını beklıyorum bugun 0 ım ben kazansana nın tecavuzune ugradım )
Taraf bahsinde cityi karşıma almam benLiverpol 1 dormund 1