- 91,986
- 69,564
- 113
Oranlar öyle gösteriyor reis PSG kendi evinde oynayacak 2 Gol atar düşünüyorum reis kaplumbağa iş yapar gibi bu gecePsg sociedad var olur mu reis sence @Daimon
Oranlar öyle gösteriyor reis PSG kendi evinde oynayacak 2 Gol atar düşünüyorum reis kaplumbağa iş yapar gibi bu gecePsg sociedad var olur mu reis sence @Daimon
Adamlar 2.çıktı en güzel kura geldiOranlar öyle gösteriyor reis PSG kendi evinde oynayacak 2 Gol atar düşünüyorum reis kaplumbağa iş yapar gibi bu gece
PSG kupayı kazanamaz reis çeyrek finalde elenir belki Real Sociedad sürpriz de yapar eler PSG'yi 🧐Adamlar 2.çıktı en güzel kura geldi
Socieadad buraya beraberlik için gelir,kontradan kuboyla 1 tane saplar %70PSG kupayı kazanamaz reis çeyrek finalde elenir belki Real Sociedad sürpriz de yapar eler PSG'yi 🧐
O zaman KG daha mantıklı reis 😇Socieadad buraya beraberlik için gelir,kontradan kuboyla 1 tane saplar %70
Kendi evindede fişi ceker
Reis yinede içime sinmedi 😃, sociedad savunma yapar, psg cok şut cekecekO zaman KG daha mantıklı reis 😇
City çok farklı bir takima büründü , gercekten okadar akıcı ve isabetli pas yapıyorki ,bırak rakip takımı, izleyicileri bile sinir ediyor yaptığı paslarlaCity gene alır kupayı takmayın fazla
Oynucanmi reis ,bayadir oynamiyosun sende 😃
Güzel mac olurPSG kupayı kazanamaz reis çeyrek finalde elenir belki Real Sociedad sürpriz de yapar eler PSG'yi 🧐
Kırmızı kart ile penaltı kararları oyuncu eksikleri değiştirir sonuçları reis 🧐 Yoksa bende dedim City verin kupayı öyle yok dediler 😇City bu takımları çiğ çiğ yer 😁 @Daimon
Bu akşam maçların tadı yok ya yatıp uyuyalım yarın akşam büyük maç var 🥳 Aurier geldi imzayı attı 92 numaralı formayı giyecek kısmetse 😎Kırmızı kart ile penaltı kararları oyuncu eksikleri değiştirir sonuçları reis 🧐 Yoksa bende dedim City verin kupayı öyle yok dediler 😇
Cimbom da iş yapar reis hadi bakalım 🦁🦁Bu akşam maçların tadı yok ya yatıp uyuyalım yarın akşam büyük maç var 🥳 Aurier geldi imzayı attı 92 numaralı formayı giyecek kısmetse 😎