- 107,726
- 159,746
- 113
işimize yarar İhtiyarDortmund gol atar 3-1 biter dost
işimize yarar İhtiyarDortmund gol atar 3-1 biter dost
Ht 2.5 veya Ms 4.5 oynayasım var 😄Paris 2 fark ile kazanır
Güzel bir maç olsun dostlar
2 takımda çok güzel futbol oynuyorHt 2.5 veya Ms 4.5 oynayasım var 😄
Gizliden kuponlar falan iy kg oynamak vardı şu maça dostişimize yarar İhtiyar
Günlük doldur boşalt yapıyoruz😄Hayırlı işler dost kaçırmışız
Çerkez Ethem ayaklanmasını bilir misin dostGünlük doldur boşalt yapıyoruz😄
Ne oynayalımÇerkez Ethem ayaklanmasını bilir misin dost
Bizim verdiğimiz maçlara oynamadılar diye biz çıkarttık o ayaklanmayı zamanında
Ağa kaç sene önce oynadın 7.50 oran nedir 😄seçenekler kapandı İhtiyar dost
Günlerdeen Kaplumbağa diyoruz
7.50 orandan seversinn
Ekli dosyayı görüntüle 527909
maç sonucu İhtiyar 1-3 dediAğa kaç sene önce oynadın 7.50 oran nedir 😄
He skor olarak oynadın ben normal handikap zannettim pardon 😅maç sonucu İhtiyar 1-3 dedi
bizde okeyledik dost
skoru İhtiyar verdiHe skor olarak oynadın ben normal handikap zannettim pardon 😅
Bi fantezi denedim bol gol olur dedim. 100 lira kalmıştı sugar rush oyununa girdim farmla kuponun kazancı kadar kazandım çıktım benim kumarım biter 😄skoru İhtiyar verdi
ben 2 fark ile paris yener oynadım dost
1-3
2-4
0-2
bunlar bize yarar
2 farkla yensin paras yeterli dost
Kazancın daim olsun dostBi fantezi denedim bol gol olur dedim. 100 lira kalmıştı sugar rush oyununa girdim farmla kuponun kazancı kadar kazandım çıktım benim kumarım biter 😄
Daimon da şaşırmış benim haberim yok @Daimon reis ın haberi yok belli ki başka birini buldun dost maç verenseçenekler kapandı İhtiyar dost
Günlerdeen Kaplumbağa diyoruz
7.50 orandan seversinn
Ekli dosyayı görüntüle 527909
Bende eniştenin dediği bir kupon oynicamda kaçtı gitti. İlk yarı kg mi alsam bende 😄Kazancın daim olsun dost
seyirlik kupon bizimkisi de
0-0 biter bu maçın ilk yarısı 2.devre Paris gol bulur muhtemelen kontradan yerse 0-2 olur dur ben şimdi sana güzel bi iy kg 2 li vercem 10 maçlarına ayrılma dost talih kuşu ayağına geldiNe oynayalım
Ver enişte oynayalım senin şansına0-0 biter bu maçın ilk yarısı 2.devre Paris gol bulur muhtemelen kontradan yerse 0-2 olur dur ben şimdi sana güzel bi iy kg 2 li vercem 10 maçlarına ayrılma dost talih kuşu ayağına geldi
Bence rüyasında görmüş reis 😇 🧐Daimon da şaşırmış benim haberim yok @Daimon reis ın haberi yok belli ki başka birini buldun dost maç veren
Rüya da perfect pair dan baska bir şey görmez o reisBence rüyasında görmüş reis 😇 🧐