Ben çıkıcam demedim sakin ol
Çıkarlar diyorum sadece.
Ayrıca tutturmuşsunuz bir sorumsuz insanlar diye millete yükleniyorsun. Korona mevzusu kişisel basit bir mevzu değil. Devletin çözebilceği bir durum.
Ben 5 mayısta istifa ettim çalıştığım fabrikadan. çünkü fabrikada çalışıyosan koronaya yakalanmıyosun
En azından devletimiz öyle düşünüyor. çalışmak değil, işe gitmemek yasak... zaten fabrikada yemekhaneci ve 4 işçide korona çıkınca bastım istifayı. Risk aldım maddi olarak. Sağlıkçılar geldi fabrikaya, yemekhanede masalardaki sürahileri ve karabiberi kaldırdılar o kadar
çalışmaya devam ettik. aynı servise biniyoruz koronalılarla fln kimsenin umrunda olmadı.
Millet yasaklarda evinde otururken, fabrikalar çalışıyor yasaklardan muaf. Mecbur işe gidiyorsun. Türkiye'de 3 milyon 179 bin 754 sanayi işçisi varmış. bunların hepsi çalışıyor. fabrikada biri korona olunca 10 gün rapor alıp 11. gün iş başı yapıyor. eee sağlıkçılar çalışıyor, fırınlar bakkalar a 100ler tatlıcılar vs. şöförler kargocular o bu şu bankacılar... Sözde yasaklarda ve kapanmada bile ülkenin yüzde 75i zaten çalışıyor.
Sorumsuzluktan değil, sorumluluktan aile gecindirme mecburiyetten korona riski yaşıyorlar... işe gidiyolar, otobüse servise biniyor. kimse müptelesı değil işe gitmenin.
Kısaca bu durumun sorumlusu halk değil. Bassınlar millete parayı, kapatsınlar her yeri Çin gibi, çözsünler sorunu... Kanal istanbula bilmem neye saraya cart curta gelince bütçe var, millete para vermeye gelince dış güçler ekonomiye saldırıyor idare edin diyip, birde korona bitmiyor diye milleti suçlamakla olmaz bu işler.