- 18,666
- 10,816
- 113
Trendyoldan düşündümBakalım hemen .sağlam olmayan sitelerden alma bu arada kargo paketinden salatalık filan şoku yaşama.hepsi buradadan yada bizzat bayilerden al.
Bayilerede giderimde bizim buralarda baya geciriyorlar
Trendyoldan düşündümBakalım hemen .sağlam olmayan sitelerden alma bu arada kargo paketinden salatalık filan şoku yaşama.hepsi buradadan yada bizzat bayilerden al.
Redmi markamı modelmiydi yaHepsi burada da sıfır fiyatı 6.850 olmuş bu da artmış baya.ama önerebilirim iyi telefon.
Realme c55 var abimde 2 telefon vardı bunu aldımbugün kullanmaya başladım kullanımı kolay 256gb kamerası falan gayet iyi 0 fiyatı 7 8 arası şuan bi incele kafana yatarsaTelefonu çok eski 8 GB torunlarinin fotolarını videolarını sürekli silmek zorunda kalıyoruz yer açılsın diye 64 GB iş görür bence
E arayip sahibine verseydin knklokantada çalışıyorken masayı toplamaya gittim müşterinin teki telefonunu unutmuş
onu satayım sana
Kanka redmi 10 yaz cıkar xiaomi ile ortak bu markaRedmi markamı modelmiydi ya
Öylemi diyorsunA serisinden alda hangisini alırsan al
Tamamdır buldum eywallahKanka redmi 10 yaz cıkar xiaomi ile ortak bu marka
Kanka trendyolda kargo vs uzun surebiliyor.ayrica ben internetten almanı yinede onermiyorum.kargolara ayrica guvenmiyorumTrendyoldan düşündüm
Bayilerede giderimde bizim buralarda baya geciriyorlar
Ne anlatıyon sen AbuzerRealme c55 var abimde 2 telefon vardı bunu aldımbugün kullanmaya başladım kullanımı kolay 256gb kamerası falan gayet iyi 0 fiyatı 7 8 arası şuan bi incele kafana yatarsa
Sen beni dinle boşver Samsungu mamsungu. Reeder blue max elite 32 gb al. Ben geçen yaz tam 2.000 liraya almıştım. Gayet memnunum. Kamerası ortalama seviyede. Kasma falan yapmıyor ve ben aldığım zaman androidin de son sürümüydü. Tüm ihtiyaçlarını görürsün. 2.5 yıl garantili 0 telefonMerhaba arkadaşlar anneler günü için uygun bir cep telefonu bakıyorum bilindik marka olarak samsugu trendyolda arastirdim
5000/8000 arası bir fiyata bir kaç model yazsam anlayanlar tavsiye verebilir mi
A05s 128 GB 7700 TL
A04s 64 GB 5300 TL
A14 128 gb 7000 TL
A04 128 GB 6000 TL
A05 128 GB 6400 TL
A15 128 GB 7600 TL
M15 128 GB 8000 tl
A13 128 GB 8000 tl
Uza seni aşar burasıNe anlatıyon sen Abuzer
Kanka ben vatanda calistim reader da cok üretim hatası,yazılım sorunu cikiyordu .alanlar 3-5 aya kesin servise gonderiyordu.sen biraz sanslisin galiba sorunsuz cihaz denk gelmisSen beni dinle boşver Samsungu mamsungu. Reeder blue max elite 32 gb al. Ben geçen yaz tam 2.000 liraya almıştım. Gayet memnunum. Kamerası ortalama seviyede. Kasma falan yapmıyor ve ben aldığım zaman androidin de son sürümüydü. Tüm ihtiyaçlarını görürsün. 2.5 yıl garantili 0 telefon
Tamam abiUza seni aşar burası
Şttt tartismayın bre gardaslar @marinpnn @Abuzerkömürcü bu konuda tartismayi nasil basariyosunuz yaw.Uza seni aşar burası
Bende reader 13 pro blue kullanıyorum 2000 e almisdimSen beni dinle boşver Samsungu mamsungu. Reeder blue max elite 32 gb al. Ben geçen yaz tam 2.000 liraya almıştım. Gayet memnunum. Kamerası ortalama seviyede. Kasma falan yapmıyor ve ben aldığım zaman androidin de son sürümüydü. Tüm ihtiyaçlarını görürsün. 2.5 yıl garantili 0 telefon
Fiyatına göre mükemmel telefon
Yapar o reis beklerim ondanŞttt tartismayın bre gardaslar @marinpnn @Abuzerkömürcü bu konuda tartismayi nasil basariyosunuz yaw.
La adamın konusunu pç etme yürüYapar o reis beklerim ondan