- 11,700
- 7,417
- 113
Az parada deyil ki
Nasıl vay AMK vbet bakArkadaşlar vbet bakiyem silindi ya birisi girdi hesaba yada site yaptı bilmiyorum lutfen destek verin konuya yazdım açıkladım 10k para olmuştu sinirden agliyacam
Kardeş sen neye inanmıyorsun sen beni tanımıyorsun heralde beni bilen bilir. Hesaba bile daha giremedim ne oynanmış nolmuş onu bile bilmiyorum sen benim şu anda nasi bı durumda olduğumu biliyormusun da konuşuyorsun başına gelirse anlarsın kahbelik yapmayınBen bu duruma inanmıyorum sözde kupondan sonra çekim yapıp dağıtımı halledip uyuyacakti
Dayanamayqrak Devam edip kaybedip siteye çamur atiyor yüksek ihtimal
Ulan sen mi yaptın yoksaBen bu duruma inanmıyorum sözde kupondan sonra çekim yapıp dağıtımı halledip uyuyacakti
Dayanamayqrak Devam edip kaybedip siteye çamur atiyor yüksek ihtimal
Dost sakin ol çözüm üretmeye odaklı olalım burada yeniler hariç herkes birbirini az çok tanır seni de bilirim dağıtımların çok oldu @Shellac @Daimon aktif modumuz var mıKardeş sen neye inanmıyorsun sen beni tanımıyorsun heralde beni bilen bilir. Hesaba bile daha giremedim ne oynanmış nolmuş onu bile bilmiyorum sen benim şu anda nasi bı durumda olduğumu biliyormusun da konuşuyorsun başına gelirse anlarsın kahbelik yapmayın
Baska kım olacak aq demi )Site elamanı oluyorlar genelde çoğu sitede şifreleri aynı oluyor çoğu kullanicinin
Normalde çekimi verip uyuyacaktin BJ de devam edip sonra bu durumu yaşadığını dile getirmen direkt bu düşünceye yönlendirdi beni yanlışım varsa özür dilerimKardeş sen neye inanmıyorsun sen beni tanımıyorsun heralde beni bilen bilir. Hesaba bile daha giremedim ne oynanmış nolmuş onu bile bilmiyorum sen benim şu anda nasi bı durumda olduğumu biliyormusun da konuşuyorsun başına gelirse anlarsın kahbelik yapmayın
Ne alaka Düşüncemi yazdım sadece ulanUlan sen mi yaptın yoksa
Kardeş ulan felan üsluba dikkat etNe alaka Düşüncemi yazdım sadece ulan
Önce kim o lafı kullanmış gözlük tak tekrar oku yorumlariKardeş ulan felan üsluba dikkat et