- 9,333
- 4,311
- 113
Beyler burda ben ne almışım ne kadar hapis yatarım sizce
Ekli dosyalar
-
332.1 KB Görüntüleme: 155
Yer ve imkan? Sen aşmışsım reisBeyler burda ben ne almışım ne kadar hapis yatarım sizce
Ya çalışan olduğum içinYer ve imkan? Sen aşmışsım reis
Reis bu yıl düzenleme geldi cezalara inan bilmiyorum şuanYa çalışan olduğum için
Nerde çalışıyordun kiYa çalışan olduğum için
Tombala 2018 deNerde çalışıyordun ki
CezaniBeyler burda ben ne almışım ne kadar hapis yatarım sizce
Hii anladım 9000 tl para cezası olarak gözüküyor 1 yıl 12 ayı para cezasına çevirmiş 9000 tl demişTombala 2018 de
Beyler burda ben ne almışım ne kadar hapis yatarım sizce
Hii anladım 9000 tl para cezası olarak gözüküyor 1 yıl 12 ayı para cezasına çevirmiş 9000 tl demiş
Hem para hem hapis cezası vermişler dost iyi okuHii anladım 9000 tl para cezası olarak gözüküyor 1 yıl 12 ayı para cezasına çevirmiş 9000 tl demiş
aga ne anlatıyon adam tombalada çalışıyormuş yakalanmışGeçmiş olsun moruk bu ünlülerden sonra takir takir ceza kesmeye başladılar hiç yatırım yapmadigimiz siteler üzerinden 2022 den ceza almışız yakın çoğu kişiye gelir seninki sıkıntı
Nasıl yatırım olmayan sitelerden ceza geliyorGeçmiş olsun moruk bu ünlülerden sonra takir takir ceza kesmeye başladılar hiç yatırım yapmadigimiz siteler üzerinden 2022 den ceza almışız yakın çoğu kişiye gelir seninki sıkıntı
2018de sitede çalışıpda cezası şimdimi geliyor?Anlayan yok mu hiç net sekılde
Dost burda kim ne dese boş ceza avukatına danışman lazım hem para hem hapis cezası demişAnlayan yok mu hiç net sekılde