- 0
- 0
- 0
GeLiyormu
Ekli dosyalar
-
121.7 KB Görüntüleme: 68
Senden mi ögrenicez konu açmayı dostum rahatsız oluyorsa ortama girmeGereksiz yere her sefer konu açıyorsun yapıyorsan 1 kere yap altına devam et
Dostum Beni iyi takip et kimsenin kalbini kırmam mümkün mertebe disiplinli takilirim ayrıca elimden geldiği kadarı ile her konuda yardımcı olmaya çalışırım yaş önemli değil benim için insan olan herkes ile muhabbete girerim ayrıca seni tanımıyorum iyi akşamlarSenin ortamda olduğunu bilsem zaten girmem girince boş adamdan geldiğini görüyorum koç
Düşüncende haklısin ama mantıklı sölüyosun dostum kırdıysak özür dilerizBen de seni tanımıyorum sadece paylaşımları görüyorum kötü birsey de demedim her seferinde konu açma paylaşımlara altına devam et dedim iyi akşamlar.
Sen ne güzel bı adamsin AlkisliAlkışDüşüncende haklısin ama mantıklı sölüyosun dostum kırdıysak özür dileriz
tes teşekkür DostumSen ne güzel bı adamsin AlkisliAlkış
İns gelir kardeş im
Yasaldan niye 50 attın oran düşük kalmış daha fazla verirdi 50 ye.@Twente
Al gardaş bu da benden
Ne bilim arada sallıyom yasala normalde tutmaz ama ne hikmetse 6-7 ay sonra yasaldan tutturdum.Yasaldan niye 50 attın oran düşük kalmış daha fazla verirdi 50 ye.
Ozaman tutması normalNe bilim arada sallıyom yasala normalde tutmaz ama ne hikmetse 6-7 ay sonra yasaldan tutturdum.