- 5,366
- 2,277
- 113
Paso başkana borclaniyom bende
bende de ayni durum diyorum 50 mesajim ben zaten "sayfa bulunamadi" hatasiBen bu çarkı niye çeviremiyorum 20 mesajımda var. İstediğiniz sayfa bulunamadı diyor sürekli
Yapacak bir şey yok yetkililer bu mesajı görüp ilgilenmiyorsa çokta peşine düşmenin anlamı yokbende de ayni durum diyorum 50 mesajim ben zaten "sayfa bulunamadi" hatasi
13 mesajın var dostumbende de ayni durum diyorum 50 mesajim ben zaten "sayfa bulunamadi" hatasi
yav çark içinmi üye oldun be adam bide utanmadan adminleri kötülüyo. olmuyosa sonra dene yada mesaj sayını dahada yükselt öyle dene. adamlar sıkıntıları gidermek için zaten bakıma sokuyo ara ara bide işi gücü yok sizlemi uğaşçakYapacak bir şey yok yetkililer bu mesajı görüp ilgilenmiyorsa çokta peşine düşmenin anlamı yok
Bu mesajın senin elinden çıkması büyük alametlere işaret.yav çark içinmi üye oldun be adam bide utanmadan adminleri kötülüyo. olmuyosa sonra dene yada mesaj sayını dahada yükselt öyle dene. adamlar sıkıntıları gidermek için zaten bakıma sokuyo ara ara bide işi gücü yok sizlemi uğaşçak
kızdırmak için sürekli farklı hesaplardan kışkırtmaya çalışıyonda allahtan senin kadar gerizekalı değilim hocam. bu şekil eğleniyosan ne güzel🤣 kim olduğunu yazmayımda öğrenmesinlerBu mesajın senin elinden çıkması büyük alametlere işaret.
Açık adres bilgisi gönder hemen evine plaketi gönderelim. 👊🏼🤩
Aynı şekilde bende6. Gün 6.pası almanın derin mutluluğu içerisindeyim
Bir... Yayav çark içinmi üye oldun be adam bide utanmadan adminleri kötülüyo. olmuyosa sonra dene yada mesaj sayını dahada yükselt öyle dene. adamlar sıkıntıları gidermek için zaten bakıma sokuyo ara ara bide işi gücü yok sizlemi uğaşçak