- 789
- 284
- 63
Darısı başıma parasından pulundan ihtiyaçtan da değil hırs yaptım ayar oldum çıkma olasılığı doğu perinçeğin aldığı oy yüzdesi ile aynı.1 ayın sonunda çıktı be ben bu parayı nasıl harcarim çıkarıp duvara asicam 😂
Darısı başıma parasından pulundan ihtiyaçtan da değil hırs yaptım ayar oldum çıkma olasılığı doğu perinçeğin aldığı oy yüzdesi ile aynı.1 ayın sonunda çıktı be ben bu parayı nasıl harcarim çıkarıp duvara asicam 😂
Hahaha ben elendim size bol şanslar artık rajatimDarısı başıma parasından pulundan ihtiyaçtan da değil hırs yaptım ayar oldum çıkma olasılığı doğu perinçeğin aldığı oy yüzdesi ile aynı.
Bir defa kazanmış olarak baz alınacaktır dostum@Shellac adam isin hilesini bulmus hem 15 cash hem 15 spin kazanmis 😁
O isin makarasi kardes isterse 10 odul alsinda nasio 2 kez cevirmis 1 gunde onu anlamadim.o kazananlar listesi her 24 saatte 1 sifirlanmiyormuBir defa kazanmış olarak baz alınacaktır dostum
sıfırlanıyor dostum sistem hatası olmuş 2 kere düşmüş orayaO isin makarasi kardes isterse 10 odul alsinda nasio 2 kez cevirmis 1 gunde onu anlamadim.o kazananlar listesi her 24 saatte 1 sifirlanmiyormu
Bu olay tamamen şans işi. Bana ilk başlarda hiç çıkmıyordu, son zamanlarda 3.kez 10 TL çıktısıfırlanıyor dostum sistem hatası olmuş 2 kere düşmüş oraya
extra bir hata yok yani
Bana 2 gün üst üste cıktı =(Darısı başıma parasından pulundan ihtiyaçtan da değil hırs yaptım ayar oldum çıkma olasılığı doğu perinçeğin aldığı oy yüzdesi ile aynı.