- 11,496
- 2,812
- 113
Hadi bakalım insallah
Hadi bakalım insallah
Korktum değil. Mi 8-2 Periyot skorunu görünceNe oynadın son periyot
Kanka nailexe soylede hangi siteler verdi oda alsin onunda dogum gunu bugunKanka bol sans. 200 freebet verip kullandrtmayanimi dersin 100frebet verip tsk ettgm icin 50tl nakit verenmi dersin hic orsli olmayan mi dersin siteleri tanidik bugun
Betmoon 200cfreebet kullandrtmadi.Kanka nailexe soylede hangi siteler verdi oda alsin onunda dogum gunu bugun
Betmoon bana vermdi 500 uzeri var son 3 aydaBetmoon 200cfreebet kullandrtmadi.
Grandbetting 100frebet+50 tl nakit
Trendbet 50 fs
Grbets 30 tl
Baskada kimse vermedi
Kanka genco altin ve atlasbete de yaz dun onlar verdi kanka bi dene sansiniBetmoon 200cfreebet kullandrtmadi.
Grandbetting 100frebet+50 tl nakit
Trendbet 50 fs
Grbets 30 tl
Baskada kimse vermedi
Onlar adiler kanka bana verdiler kulladrtmiyolar ama bonus yasagm varmis serefsizler.Betmoon bana vermdi 500 uzeri var son 3 ayda
Hicbiri vermediKanka genco altin ve atlasbete de yaz dun onlar verdi kanka bi dene sansini
Vay aq normalde vermeleri lazim cogu site var ya cok ayip ediyorlar kanka boyle zamanlardaHicbiri vermedi
Korkmam mii cesur yürek olsun bundan sonra adınKorktum değil. Mi 8-2 Periyot skorunu görünce
Zaman o zamanlarda verenlere yapcan reis gerisine yapmican bunu hakediyolarWalla benim yatirim yapcam yer belli portbet verdi betbigo
Katiliyorim kanka benimde grandbettingWalla benim yatirim yapcam yer belli portbet verdi betbigo