- 42,718
- 12,609
- 113
Sec gıtsın hadı bea
Nereye 19 en baştan beri bende vardım 19 değil dostRol bitti 19 du....d
Kalan 120 nerdeSansar hadi millete eziyet etme ihtiyac dersen bugun 1milyon doları olanında paraya ihtiyacı vardır sal gitsin cekilişe hepsini kime cıkarsa ben o toplara girdim bi kere sigarası olmayan yazsın dedim 300 liradan 180 lira gitti
Ben 00,02de beğenmişim rol o zaman devam ediyordu dostRol bitti 19 du....d
Dur bir kardeş yağ sana ne dedim ki🙁😉Nereye 19 en baştan beri bende vardım 19 değil dost
kalan 120 5dk da bitti 16 bitirdi biziKalan 120 nerde
Yok kankam ben birşey demiyorumDur bir kardeş yağ sana ne dedim ki🙁😉
valla ben bakmadım kaçtı ama wonlayınca artacağı bilinen bişeyNereye 19 en baştan beri bende vardım 19 değil dost
Ah o 16kalan 120 5dk da bitti 16 bitirdi bizi
Yok reis vardı yine baya kişivalla ben bakmadım kaçtı ama wonlayınca artacağı bilinen bişey
Bıtırdı bızı bı secemedıSansar selim uyudu
Ah ah seçilselte nefsimize hakim olsak çeksekSansar selim uyudu
Hee öyle 8 kişiye verdim 3 kişiyede verince bana kalmıyodu 300 liradan 180 lira dagıttık sonra adamın biri özelden kahpe yazmıs banlandı sonra zaten yok o etkinlik yapıyomus kimseye böyle yapmıyomus ya değişik değişik insanlar dolu 10 kişiden 1 adam sağlam cıkıyoZaten ihtiyacı olmayan adam bu saatte burada 20 TL kovalar mı kardeşim bide forum ortamında her türlü adam var kime güveneceksin
aslında beğenme saatleri göründe wonlanan saatten sonrakiler direk elenebilirYok reis vardı yine baya kişi
Herkesin ihtiyacı var kankam kim bu saate kadar 15 20 tl kovalar ki ihtiyacı olanlar burdaKanitta atabilirim ucretsiz izne cikartilsim odemelrrde vs zorlaniyprum yani zorlanmadan buralara freebet veya ödül kovalamam isterseniz numara verip kanitlayabilirimde inanmayan varsa gerçekten ihtiyacımız var ama yinede herşey için minnettar kalmayi bilirim tesekkurler
20 lira ile mi düzelteceksin durumunuKanitta atabilirim ucretsiz izne cikartilsim odemelrrde vs zorlaniyprum yani zorlanmadan buralara freebet veya ödül kovalamam isterseniz numara verip kanitlayabilirimde inanmayan varsa gerçekten ihtiyacımız var ama yinede herşey için minnettar kalmayi bilirim tesekkurler