Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansımı Seveyim!

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
336
63
beyler bugun 4500 tl yatırım yaptım 2 parça ikisini de kaybettim ikinci yatırımda 450 tl kayıp bonusu verdi son 30 tl ile sweet bonanza bomusa alıp 27k ödeme yaptı. ancak site 10katını çektiriyor bonusun shendnwmslşwdlw kredimi kapatacaktım. yine yalan oldu bu ne böyle arkadaş şimdi bu 27 yi aldık bir daha öyle tumble ve 100x hayatta göremeyiz :D site betkom harbiden delirivem ya bu arada betkomun sweeti bugun uzmuyor gates i alıyor bilginiz olsun

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,764
9,042
113
beyler bugun 4500 tl yatırım yaptım 2 parça ikisini de kaybettim ikinci yatırımda 450 tl kayıp bonusu verdi son 30 tl ile sweet bonanza bomusa alıp 27k ödeme yaptı. ancak site 10katını çektiriyor bonusun shendnwmslşwdlw kredimi kapatacaktım. yine yalan oldu bu ne böyle arkadaş şimdi bu 27 yi aldık bir daha öyle tumble ve 100x hayatta göremeyiz :D site betkom harbiden delirivem ya bu arada betkomun sweeti bugun uzmuyor gates i alıyor bilginiz olsun
Silinecek olan bakiye ile slotlarda bar doldur sonrasında işine yarar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,764
9,042
113
üstadım ağır battım 70k borc oldu 1 ayda 4500 tlye bile ihtiyacım var riske atamam maalesef. maasımın hepsi krediye gidecek zaten 😔
Riske atacak bir şey yok ki normal slot oyna erisin para yani spin falan saklamayacaksın wild falanda biriktirme sadece bar dolacak oyunlarda hafif bar dolsun sonraki yatırımda iyi olur senin için

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,528
12,727
113
üstadım ağır battım 70k borc oldu 1 ayda 4500 tlye bile ihtiyacım var riske atamam maalesef. maasımın hepsi krediye gidecek zaten 😔
Arkadasın anlattıgı ile 4500ün riske girecek bi durumu yok onu saglayici oduyor zaten sitelik bir durum yok

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,585
1,677
113
Riske atacak bir şey yok ki normal slot oyna erisin para yani spin falan saklamayacaksın wild falanda biriktirme sadece bar dolacak oyunlarda hafif bar dolsun sonraki yatırımda iyi olur senin için
Betkom da bar dolacak oyun yok diye biliyorum