Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansızlık

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,707
2,859
113
Oc giannise 5 asist aldım 1 asist yapmadı. Her maç dünya asist yapar biz oynadık verdiği paslarin hepsi kaçtı. Son 6 dk 6 sayı attılar maçı da göz göre göre sattılar. Sen oyna oyna en önemli yerde moladan sonra 4 dk bomboş geç 4 dk. Aq o kadar koşuyorsunuz yoruluyorsunuz şikenin köpeği olmuşsunuz

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
399
172
43
Oc giannise 5 asist aldım 1 asist yapmadı. Her maç dünya asist yapar biz oynadık verdiği paslarin hepsi kaçtı. Son 6 dk 6 sayı attılar maçı da göz göre göre sattılar. Sen oyna oyna en önemli yerde moladan sonra 4 dk bomboş geç 4 dk. Aq o kadar koşuyorsunuz yoruluyorsunuz şikenin köpeği olmuşsunuz
neye kesin olur dersen olmuyor, herifin geçmişinde neredeyse 5 asistin altında kalmadığı maç yok. rezillik

Hamzaxaslan

ASKER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,008
4,288
113
valla kral çok saçma şeylerden yatıyoruz