- 4,552
- 1,810
- 113
bozdurma olsaydı 297 ye bozdurcaktım ama kuralda oyle bırsey yoktur dıye bozdurmadım ıcıme oturdu olmayacagı 70 dk gıbı aman neyse guzel bır rollıngdı
buz gibi golü iptal ettiOlmadı arkadaslar uzuldum valla ..ama sıkıntı yok ben basketbol oyanrım sureklı keske basketbol oynasaydım demıycem @ENSTY sıkı sagolsun.. ama futbola tövbe hahaha
golu gordum ızledım..mackolık golu vermeyınce suphelendım ve ıptal geldı hemen kısmet kardesımkardo bak yeminle
buz gibi golü iptal etti
gol değilmi kardo şimdi o şikeyemi geldik mkgolu gordum ızledım..mackolık golu vermeyınce suphelendım ve ıptal geldı hemen kısmet kardesım
bosver tottenhamda yenemedı..ben basketboldank orkmasaydım wındı rollıng kısmet hersey kardesım serefsz hakem dıyelım artık napalımgol değilmi kardo şimdi o şikeyemi geldik mk
keşke bildiini ypsaydın be kardo neyse nasip değilmiş ne diyelimbosver tottenhamda yenemedı..ben basketboldank orkmasaydım wındı rollıng kısmet hersey kardesım serefsz hakem dıyelım artık napalım
Emeğine sağlık dostum@Shellac rollıng ıcın tesekkurler ayrıca @Santabet Destek sanada tesekkur ederım guzel dı ama son adım olmadı saglık olsun..