- 18,840
- 10,957
- 113
İptal dimi
Valla @İskorpit kardes katiliyordum ama hic secilmedim.secilenler forumda herhangi bi aktifligi etkinligi olmayan uyeler genelde.amac ne bilmem ama burda konusur yorum yaparsan sikinti oluyor o yuzden ses cikartmamayi tercih ettim. @ferhatbat konustu ne oldu?@Hayatindibi
Dayı senin üyelik yokmu buraya sen neden katılmıyorsun
aktif olmayanlar mı seçiliyor yapmayın allah aşkına geçenlerde @mossoro999 seçildi. dün de ben seçildim. biraz objektif olun bence.Valla @İskorpit kardes katiliyordum ama hic secilmedim.secilenler forumda herhangi bi aktifligi etkinligi olmayan uyeler genelde.amac ne bilmem ama burda konusur yorum yaparsan sikinti oluyor o yuzden ses cikartmamayi tercih ettim. @ferhatbat konustu ne oldu?
Bro cok uzatmiycam objektiflikten bahsediyorsan bu arkadas mesela yakin ara 2.3 defa secilmis ama ben daha hic secilmedim mesela objektiflik mi istiyirsan al sana objektiflik!neyse bu konuda konusmak istemiyorum konusursam papaz olur banlanirim.am kisaca soyle diyim bak bakalim bu arkadas forumda ne yapmis bikonu basliklarina bak bi etkinlik acmismi?bi kupon atmismi?bi bonus konusu acmismi?arat bakim basliklari ne cikicak.neyse ya banane ben katilmiyorum bayagidir katilmiycamda katilsanda bos.hem modlar ne isterse neye karar verirse o olur itiriz edemezsin bi hakkin olamaz sonucta saygi duymaktan baska care yok.saygilaraktif olmayanlar mı seçiliyor yapmayın allah aşkına geçenlerde @mossoro999 seçildi. dün de ben seçildim. biraz objektif olun bence.
dediğin gibi sen katılmak için yazmazsan modlar seni evden çağırmazlar bro ama dediğin gibi saygı duymak lazım. sonuçta bi idare mekanizması var onlarında kendi içinde kuralları elbet vardır.Bro cok uzatmiycam objektiflikten bahsediyorsan bu arkadas mesela yakin ara 2.3 defa secilmis ama ben daha hic secilmedim mesela objektiflik mi istiyirsan al sana objektiflik!neyse bu konuda konusmak istemiyorum konusursam papaz olur banlanirim.am kisaca soyle diyim bak bakalim bu arkadas forumda ne yapmis bikonu basliklarina bak bi etkinlik acmismi?bi kupon atmismi?bi bonus konusu acmismi?arat bakim basliklari ne cikicak.neyse ya banane ben katilmiyorum bayagidir katilmiycamda katilsanda bos.hem modlar ne isterse neye karar verirse o olur itiriz edemezsin bi hakkin olamaz sonucta saygi duymaktan baska care yok.saygilar
Neyden memnuniyetisizim kardes bi soyle bende ogreneyim?olumlu cumle ne lazim sana?arkadas bana bi soru sordu bende ona cvp verdim sadece onunla muhattap oldum ne seni nede baskasini muhattap almadim.o ark bana soru sormasa konuya begeni bile atmadim alakam yoktu konu ile@Hayatindibi kanka sen neden bu kadar memnuniyetsizsin herşeyden. Olumlu bir tek cümlen yok forumda yanlış anlama ama gergin bir arkadaşımızsın yani
Sakin biraz.
Lan yığınla konum var sürekli kupon paylaşıyorumBro cok uzatmiycam objektiflikten bahsediyorsan bu arkadas mesela yakin ara 2.3 defa secilmis ama ben daha hic secilmedim mesela objektiflik mi istiyirsan al sana objektiflik!neyse bu konuda konusmak istemiyorum konusursam papaz olur banlanirim.am kisaca soyle diyim bak bakalim bu arkadas forumda ne yapmis bikonu basliklarina bak bi etkinlik acmismi?bi kupon atmismi?bi bonus konusu acmismi?arat bakim basliklari ne cikicak.neyse ya banane ben katilmiyorum bayagidir katilmiycamda katilsanda bos.hem modlar ne isterse neye karar verirse o olur itiriz edemezsin bi hakkin olamaz sonucta saygi duymaktan baska care yok.saygilar
Kardes sen yazdigimi okudun mu?katildik secilmedik.forumun bu konudaki hedefinin farkli oldugunu dusunuyorum onlarin amaci pek aktif olmayan uyeleri biraz daha tesfik etmek gibi gorunuyor buda iyidir umarim iyi olurdediğin gibi sen katılmak için yazmazsan modlar seni evden çağırmazlar bro ama dediğin gibi saygı duymak lazım. sonuçta bi idare mekanizması var onlarında kendi içinde kuralları elbet vardır.