Matbet bugün paylasmış, 2000 satın alma ile 100.000.Adama 9 tane x500, 7 tane x250 14 tane x100 geldi.Yersen..30000 el çevirdim bir tane x500 gelmedi.Artik buna inanan da salaktir diyelim hocam.Baska açıklaması yokTürkiye'de slotlara müdahale yok diyen elemanlara sor bir de hocam şansın yok derler geçen ay piabella da 2000 spin attim 1 liradan bırak bonusa girmeyi 1 defa 3 şeker bile gelmedi
Onlar reklamMatbet bugün paylasmış, 2000 satın alma ile 100.000.Adama 9 tane x500, 7 tane x250 14 tane x100 geldi.Yersen..30000 el çevirdim bir tane x500 gelmedi.Artik buna inanan da salaktir diyelim hocam.Baska açıklaması yok
Bana da aynısını yaptılarKesinlikle yatırım yapmayın. Yatırım öncesi bakiyem 600küsür oldu deneme bonusu ile. Çevrim sonu yatırım yaptım 50tl. 3 kat çevrim kuralınıda çevirdi. Çevrim bitimi bakiyem 400dü çekim verdim. Bakiyeyi sildiler açık spin bırakmışım hepsini ekran kaydı aldım. Müsait olunca linkte atacağım. Faso fiso site.
Ben 435 TL Bi ödeme aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım derdim siteyi savunmak falan değil yanlış anlama ama bonus ta Bi kural vardı diye biliyorum çevrim bittikten sonra hesabını canlıya destekten 150 ye sabitlettip daha sonra yatırım yapman gerekiyor diye biliyorumKesinlikle yatırım yapmayın. Yatırım öncesi bakiyem 600küsür oldu deneme bonusu ile. Çevrim sonu yatırım yaptım 50tl. 3 kat çevrim kuralınıda çevirdi. Çevrim bitimi bakiyem 400dü çekim verdim. Bakiyeyi sildiler açık spin bırakmışım hepsini ekran kaydı aldım. Müsait olunca linkte atacağım. Faso fiso site.
Benim ödediÖderse yazar mısınız
Ne kadar surede odediBenim ödedi
Kimi de ödedi diyor kararsız kaldım yaKesinlikle yatırım yapmayın. Yatırım öncesi bakiyem 600küsür oldu deneme bonusu ile. Çevrim sonu yatırım yaptım 50tl. 3 kat çevrim kuralınıda çevirdi. Çevrim bitimi bakiyem 400dü çekim verdim. Bakiyeyi sildiler açık spin bırakmışım hepsini ekran kaydı aldım. Müsait olunca linkte atacağım. Faso fiso site.