- 99
- 31
- 28
Canlı destek ölü
Reis sana zahmet canlı destek linki atar mısın felden giriyorumbaşka tarayıcıdan gir
boşver canlı cevap vermiyor zaten. ben de yeni üye oldum.Reis sana zahmet canlı destek linki atar mısın felden giriyorum
Aynen site elemanı reklam yaptı boşa üye oldukKonu açabilmek için belli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekmiyor muydu burada. Bonus var deniyor promosyon kısmında yazmıyor, canlı destek bağlanmıyor.
Herşeyden önemlisi bu konular neden teyitsiz onaylayıp bizimle paylaşılıyor
Onaysız mı açılıyor burada konular. Admin onayı gerekmiyor mu ve belli bir mesaj sayısında olması gerekmiyor mu konuyu açmak isteyeninAynen site elemanı reklam yaptı boşa üye olduk
@Başkan ın bu konuya bi el atması lazım cidden bende üye oldum desteği bekliyorum 10dkdır ajanın yanıt vermesi bekleniyo diyoOnaysız mı açılıyor burada konular. Admin onayı gerekmiyor mu ve belli bir mesaj sayısında olması gerekmiyor mu konuyu açmak isteyenin
Destektenmi aldinBonusunuz hesabınıza eklenmiştir Site içerisinde hediye kutusuna tıklayarak aktfi etmeyi unutmayınız. Bol şanslar
kardesim baskan ne yapsın adamın işi gücü var her deneme bonusuna shellac el atsın baskan el atsın yazmayı bırakın sms mail doğrula destek ekliyor olay bundan ibaret@Başkan ın bu konuya bi el atması lazım cidden bende üye oldum desteği bekliyorum 10dkdır ajanın yanıt vermesi bekleniyo diyo
Bu konular onaydan geçmeden mi yayınlanıyor. Önce bir teyit alınıp onaylanması gerekmiyor mu. Konuyu açanın da sadece 6 mesajı var@Başkan ın bu konuya bi el atması lazım cidden bende üye oldum desteği bekliyorum 10dkdır ajanın yanıt vermesi bekleniyo diyo
Kral benim bahsettiğim site başkanın olduğu için yönetici panelinden konu açmak için şart cart curt eklesin bizde biliyoruz işi gücü olduğunu insanlar mağdur olmasın diye bişey söylüyoruz burdakardesim baskan ne yapsın adamın işi gücü var her deneme bonusuna shellac el atsın baskan el atsın yazmayı bırakın sms mail doğrula destek ekliyor olay bundan ibaret
Yok konu açılıyo shellac fln aktiflerse bakıyolar konunun bonus vs neyse düzenliyolar o kdr.değillersede onlar görene kdr yasaklı bişeysede kalıyo forumdaBu konular onaydan geçmeden mi yayınlanıyor. Önce bir teyit alınıp onaylanması gerekmiyor mu. Konuyu açanın da sadece 6 mesajı var
Bonus gözükmüyorSanvegasbet 200 freespin gates of Olympus deneme bonusu 500 yap 200 çek