- 24,925
- 9,563
- 113
Nasiplen ötesi yok be dostDayim valla gelseydi kimse takip etmiyordu zaten ilk 3 kisiden biriydin kişi başı güzel ikramiye verecektim kısmet olmadı
Nasiplen ötesi yok be dostDayim valla gelseydi kimse takip etmiyordu zaten ilk 3 kisiden biriydin kişi başı güzel ikramiye verecektim kısmet olmadı
Beni de tanırsın belki dost ahmedo06🤣Oraya 100 başar dost asiruh ordan tanırım onun hatıraları orda çoktur ama ne olursa olsun buranın yanından gecmez
Öyle dayım ilk kez roll açtım forumda 3.adima kadar kendimi tebrik ettim kimse yoktu. Yalnızlığın manifestosunu yaşadım adeta 🤣Nasiplen ötesi yok be dost
Hatıra yüzünden dedim bende zaten .yoksa bitti orası etik değil bana yakışmaz böyle konuşmak ama bitti malesefOraya 100 başar dost asiruh ordan tanırım onun hatıraları orda çoktur ama ne olursa olsun buranın yanından gecmez
Sende Fix bırak bana,,ödeme gelince atayim dostÖyle dayım ilk kez roll açtım forumda 3.adima kadar kendimi tebrik ettim kimse yoktu. Yalnızlığın manifestosunu yaşadım adeta 🤣
Bidaha Teprikler....Çekim geldi isa abi atıyom sen taksim edersin
YEŞİLLENDİK .DddBidaha Teprikler....
Kendim kazanmış gibi sevindim )))d
Evet şimdi olduBeni de tanırsın belki dost ahmedo06🤣
İntikam alındı dost bi şekilde sana da hayırlı gecelerTebrikler. Ilk periyot kotu yatmisti. Yanlis anlasilmasin bir beklenti de degilim. Hayirligeceler
Sag olasinnİntikam alındı dost bi şekilde sana da hayırlı geceler
Kese bereket dost ödül geldiİntikam alındı dost bi şekilde sana da hayırlı geceler
Ödüller yollandi gardaşim..iyi miktar verdin gerçekten..bonkerligini konusturttun maşaallah..teprikler..Çekim geldi isa abi atıyom sen taksim edersin
Teşekkür ediyorum. Kazancınız daim olsun.Ödüller yollandi gardaşim..iyi miktar verdin gerçekten..teprikler..
Darısı bize diyelim )Teşekkür ediyorum. Kazancınız daim olsun.
✅ 🧐 👏 👏YEŞİLLENDİK .Ddd
Tbrkler kardesGelirse takip eden dostlara ulaşırız bol şanslar herkeseEkli dosyayı görüntüle 533467