Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sapsap10 | Kombine 2’Li

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Beyler marleye çok yükleniyorsunuz ayıptır günahtır. Bizede takip ettiğimizde ödül alamadığımız oluyor. Bizde mi diyelim kankalarınız diye ayıptır.
Ya kardo ben listeyi yapıyorum. Eksik olan yazıyor düzenliyorum. Herkesle aynı ödülü alıyorum. Adamı eksik yazdık diye olan hakareti yiyorum. En ufak hatada düzgün konuşup uyarmak yerine adamlar ağzıma sıçmadığı kalıyo . Ayıptır

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Ya kardo ben listeyi yapıyorum. Eksik olan yazıyor düzenliyorum. Herkesle aynı ödülü alıyorum. Adamı eksik yazdık diye olan hakareti yiyorum. En ufak hatada düzgün konuşup uyarmak yerine adamlar ağzıma sıçmadığı kalıyo . Ayıptır
Olur insanlık hali kardo bozma moralini

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,108
15,517
113
O yüzden ben liste falan almıyorum sözüm meclisten dışarı sonra sıkıntı çıkaranlar oluyor onlarla uğraşıyorsun bura için şu anki muhabbet için demiyorum Yanlış anlamayın

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,034
6,115
113
Sıkma canını bu hayatta kimseyi memnun edemezsin ben söz anamı memnun edemiyorum.