- 14,934
- 6,279
- 113
Yeni etkinlik gelir mi ağabey17 kişilik yolladım top metinde artık bol şans
Yeni etkinlik gelir mi ağabey17 kişilik yolladım top metinde artık bol şans
Kesene bereket dostum17 kişilik yolladım top metinde artık bol şans
Kesene bereket Bol kazanc17 kişilik yolladım top metinde artık bol şans
Kesene bereket17 kişilik yolladım top metinde artık bol şans
Kesene bereket reis bol şanslar. Kulup seni bekler esecezzz 😂17 kişilik yolladım top metinde artık bol şans
Bunu yazdıktan sonra dm ye kaç mesaj geldi biliyor musun sennn😂Kesene bereket kral @sahgec09
Ben iban alsam sorun olur muKalem kagıt aldım lıstede olan popoyparalı oncelıklı onlar popılesın benı önce ordan ibana Çekçm oradan papara payfıx
Bence papara pay-fix hiç uğraşma direkt ıban'dan gönder gitsin oradakilere daha hızlı gönderirsin atacan papara'ya atacanda daKalem kagıt aldım lıstede olan popoyparalı oncelıklı onlar popılesın benı önce ordan ibana Çekçm oradan papara payfıx
Ya kardo ben listeyi yapıyorum. Eksik olan yazıyor düzenliyorum. Herkesle aynı ödülü alıyorum. Adamı eksik yazdık diye olan hakareti yiyorum. En ufak hatada düzgün konuşup uyarmak yerine adamlar ağzıma sıçmadığı kalıyo . AyıptırBeyler marleye çok yükleniyorsunuz ayıptır günahtır. Bizede takip ettiğimizde ödül alamadığımız oluyor. Bizde mi diyelim kankalarınız diye ayıptır.
Popi para ne yeni mi çıktı o kardssKalem kagıt aldım lıstede olan popoyparalı oncelıklı onlar popılesın benı önce ordan ibana Çekçm oradan papara payfıx
Kanka benim popo yok ne yapicazKalem kagıt aldım lıstede olan popoyparalı oncelıklı onlar popılesın benı önce ordan ibana Çekçm oradan papara payfıx
Olur insanlık hali kardo bozma moraliniYa kardo ben listeyi yapıyorum. Eksik olan yazıyor düzenliyorum. Herkesle aynı ödülü alıyorum. Adamı eksik yazdık diye olan hakareti yiyorum. En ufak hatada düzgün konuşup uyarmak yerine adamlar ağzıma sıçmadığı kalıyo . Ayıptır
O yüzden ben liste falan almıyorum sözüm meclisten dışarı sonra sıkıntı çıkaranlar oluyor onlarla uğraşıyorsun bura için şu anki muhabbet için demiyorum Yanlış anlamayınYa kardo ben listeyi yapıyorum. Eksik olan yazıyor düzenliyorum. Herkesle aynı ödülü alıyorum. Adamı eksik yazdık diye olan hakareti yiyorum. En ufak hatada düzgün konuşup uyarmak yerine adamlar ağzıma sıçmadığı kalıyo . Ayıptır
Sıkma canını bu hayatta kimseyi memnun edemezsin ben söz anamı memnun edemiyorum.Ya kardo ben listeyi yapıyorum. Eksik olan yazıyor düzenliyorum. Herkesle aynı ödülü alıyorum. Adamı eksik yazdık diye olan hakareti yiyorum. En ufak hatada düzgün konuşup uyarmak yerine adamlar ağzıma sıçmadığı kalıyo . Ayıptır
Sabırlı ol kanka 16 kişi var laEe DM yanmadı