- 21,934
- 14,160
- 113
Totemleyip getir şunu ödeşelim 🤣Hadi bakam bol şans
Totemleyip getir şunu ödeşelim 🤣Hadi bakam bol şans
Bol golMaçlar başlayana kadar roll
Adım 1 hedef 3
kokusunu alir o 🤓 ormanlar kraliKupon tutunca gelir beni niye eklemediniz der🤣🤣
dk 35 olmadan 2-0 olacak icime doguyorTotemleyip getir şunu ödeşelim 🤣
Bol şans önce sen sonra sapsap hedefe ulaşması dileğiyleMaçlar başlayana kadar roll
Adım 1 hedef 3
bekle 10 dk ya getiriyorum asi beyi bir goruşme yapayim uyumuş olamaz +18 filmler izliyordur 🥴 😂 caldirip kapatiyimKupon tutunca gelir beni niye eklemediniz der🤣🤣
Ya orlando böyle ne yapacağını kestiremiyorsun ama karşıda indiana olunca otomatik elin üste gidiyor🤣Boston maçı rahat gelmesi gerek normal şartlarda curryde gelmiş bostonda eksik yoksa bnce o rahat gelir ama.orlando maçını kestiremiyorum çok deisik bı takım geçen son perde ilk 6 dk toplam 2 sayı cikmisdi bulls ile oynuyordu ss aldım ömrüm boyunca unutmam o maciEkli dosyayı görüntüle 653254
Hele kahpelere bak 2 sayı nedırBoston maçı rahat gelmesi gerek normal şartlarda curryde gelmiş bostonda eksik yoksa bnce o rahat gelir ama.orlando maçını kestiremiyorum çok deisik bı takım geçen son perde ilk 6 dk toplam 2 sayı cikmisdi bulls ile oynuyordu ss aldım ömrüm boyunca unutmam o maciEkli dosyayı görüntüle 653254
DdYa orlando böyle ne yapacağını kestiremiyorsun ama karşıda indiana olunca otomatik elin üste gidiyor🤣
O itler 2 gün önce dallasa bı per 27 dier perler hep 30+ sayı attilar hatta sonper galiba 40 attılar dallasa.ama gidip ligin en dandik takiminada yenildi bu sene NBA çok garip kestirmek güç ama umarım 2side gelir.orlandoda banchero eksik o fark ettiriyor takım ondan dolayı düşüşte bikac mactirYa orlando böyle ne yapacağını kestiremiyorsun ama karşıda indiana olunca otomatik elin üste gidiyor🤣
GelfimKupon tutunca gelir beni niye eklemediniz der🤣🤣
Haydi bol sansMaçlar başlayana kadar roll
Adım 1 hedef 3
BolsansMaçlar başlayana kadar roll
Adım 1 hedef 3
birak şimdi sasha grey +18 filmler izliyon dimi 😁 😁Gelfim
Beyaz tvdeydim dd
Bol bol şanslar dost umarım jubileye değecek kupondurHedef için son kupon gelirse takipleyen dostlara jübileye yakışır bi dağıtım yaparız bol şanslar şimdiden🤣Ekli dosyayı görüntüle 653248
Çayı koydummmmmmm dD