- 5,874
- 5,872
- 113
Kuaföre kaynana ve yengesi dışında gelenler kendi ödeyecek saolsun hatun öyle dedi 🤣Bı keyif çayı içilir ,,şükür tabiki...davulcular tamam..sırada gelin damat kuaafor masraflari var dd
Kuaföre kaynana ve yengesi dışında gelenler kendi ödeyecek saolsun hatun öyle dedi 🤣Bı keyif çayı içilir ,,şükür tabiki...davulcular tamam..sırada gelin damat kuaafor masraflari var dd
Sen atsana dostSapsap bir rol parasıda @butragueno Sergene atsana kral
La bu defa bana mi taktin adam atmicam demis 3 ksiye atmis yetr artar bileSapsap bir rol parasıda @butragueno Sergene atsana kral
Gelin kizimiza helal olsun..iyi demiş valla..Kuaföre kaynana ve yengesi dışında gelenler kendi ödeyecek saolsun hatun öyle dedi 🤣
Eyvallah kral, adam en başından beri kendi kuponu gibi takip ettiSen atsana dost
Ne takması la bişey mi oldu🤣La bu defa bana mi taktin adam atmicam demis 3 ksiye atmis yetr artar bile
Dost biz milleti biliyoz onlarda beni biliyor dağıttık mı herkese atıyoz farkındaysan bi kişi çıkıp laf etmedi niye dağıtım yok diye o yüzden takılma senEyvallah kral, adam en başından beri kendi kuponu gibi takip etti
Aga bu arkadas boyle degisik etiket atiyor surekli her defasinda birine puhahhaNe takması la bişey mi oldu🤣
Bizede simit çay bakiyesi
7. Yılına girmiş üyeliğin 1 kere yaralı parmaga isemisligin yok forumda.sadece etkinliklere katiliyosun bide gelip millete ona para at diye akıl veriyosun 🙄🤔Eyvallah kral, adam en başından beri kendi kuponu gibi takip etti
Tepkıme puanı etkınlıge göre mı yükseliyor7. Yılına girmiş üyeliğin 1 kere yaralı parmaga isemisligin yok forumda.sadece etkinliklere katiliyosun bide gelip millete ona para at diye akıl veriyosun 🙄🤔
Yoo sana atılan emoji beğeni vs o şekilde oluyorTepkıme puanı etkınlıge göre mı yükseliyor
Metinim bak 1 atrtti senin suan guldumTepkıme puanı etkınlıge göre mı yükseliyor
Aldığın beğeni sayısıTepkıme puanı etkınlıge göre mı yükseliyor
1 de benden sanaMetinim bak 1 atrtti senin suan guldum
Eğer bir üyenin mesaj sayısı tepkime puanına yakınsa o kaliteli üyedir.Tepkıme puanı etkınlıge göre mı yükseliyor