- 27,904
- 27,197
- 113
Nerde gördün dostŞah ödedi mi iskorpit geri donmus
Nerde gördün dostŞah ödedi mi iskorpit geri donmus
Suat lafini kullanandan 500 aliyoz novacigim sana kesecegimiz faturayi sen düşünYok la sıkıldım sildim iskorpit yazdım sen at 2600 Suatim Candır yazayım
Bu ay distinin durumundayiz SuatimSuat lafini kullanandan 500 aliyoz novacigim sana kesecegimiz faturayi sen düşün
Dk 3 4 falandı rakibin sol bekinin orda 7 8 muhteşem top çevirdik bizim avrupada hep başımıza gelen şey bu aha dedim iyi oynuyoruz 3 4 dkya golü yeriz sagolsun bu sefer de samet hediye etti golüFenerbahçe dünyanın en sansiz takimidir adamin attığı gole bak kac tane atabilir ordan kotude oynamadik ama sansta olacak
Neyi godum la bir dhaa oku yanlis anlamissinNerde gördün dost
Iyi bizm durumda olsan neler olur nelerBu ay distinin durumundayiz Suatim
1200 1200 suatla bana atta düz 5k yapalım onu dostYok la sıkıldım sildim iskorpit yazdım sen at 2600 Suatim Candır yazayım
Seninki yine iyi sadece bu aysa dostBu ay distinin durumundayiz Suatim
Puahhahah helal dost iyi anlamissin1200 1200 suatla bana atta düz 5k yapalım onu dost
Suat dedik 500 gitti 700 bana 1700 butraya puhahah
Düzelir distin ne paralar kazandın kazandık çıkıp iniyoz bı poq olduğu yok ekmeği yiyen hep Suat oluyor puahajaSeninki yine iyi sadece bu aysa dost
1 eylülden beri nakavt
Noktalama kullan laNeyi godum la bir dhaa oku yanlis anlamissin
O bisey degil 2 kurus paramiz vardi az fenere basayim 7 oran iyi oynuyor dedim 3 sn sonra gol yedi puahahhaSeninki yine iyi sadece bu aysa dost
1 eylülden beri nakavt
Dönmeyecegini anlaman lazimdiNoktalama kullan la
Şah dönmüş iskorpit. Ödedi mi seninkini diye okudum asddad
Ekmegi yiyosak 300k borc nerden novacigimDüzelir distin ne paralar kazandın kazandık çıkıp iniyoz bı poq olduğu yok ekmeği yiyen hep Suat oluyor puahaja
Çıkmazdayız gecikme belimizi büktüDüzelir distin ne paralar kazandın kazandık çıkıp iniyoz bı poq olduğu yok ekmeği yiyen hep Suat oluyor puahaja
Dönerse novanındır dönmezse hiç novanın olmamıştırDönmeyecegini anlaman lazimdi