- 11,743
- 5,748
- 113
Gent maçı 2. 5 Üst oran yeterse oynayabilirsin bence
Süper kupon haydi bol şansevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Dostlar son adım 2 maç oran karşılasın diye oynadım hedefe ulaşalım diye - TORİNO genel 1.5 üst - Newcastle genel 0.5 üst - 1.85 oran 580 misli gelirse hedefe ulaşıyoruz.
Bol şanslar doçum güzel tercihlerevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Dostlar son adım 2 maç oran karşılasın diye oynadım hedefe ulaşalım diye - TORİNO genel 1.5 üst - Newcastle genel 0.5 üst - 1.85 oran 580 misli gelirse hedefe ulaşıyoruz.
Düşünceli kardeşim benimevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Bu da gelecekevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Hadi Bol şanslarevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Hadi bol şanslarevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Bol şanslarevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar
Bol şanslar dost bu da gelsin güzel olsun inşallahevet sevgili dostlarım burada olan 5-6 arkadaşım var hepinize teşekkür ederim son adım geliyor kasa 1500 suan 500 atacağım son adıma gelirse dağıtım 5-6 kişiye eğer gelmezse kasa 1000 olcak yine de takip eden dostlara güzellik yapacağız o kadar takip edip emek verdiniz. şimdiden bol şanslar