- 15,754
- 8,672
- 113
Ben isaktan bekliyodumWilson callum yazacak şimdi newcastle şanslı takımdır
Ben isaktan bekliyodumWilson callum yazacak şimdi newcastle şanslı takımdır
Newcastle gollllsağlık olsun dostlar olmadı tarihte bir ilk gerçekleşti penaltıda topu iki ayağına çarptırmak... artık tesadüf diyelim biz ona mitroviçin eski takımı newcastle bide...
3-4 dosta dm atcam lütfen kızmayın bana hedefe ulaşsak çok iyi olacaktı ama şans parası atacağım atamadığım arkadaşlar kusura bakmasın hakkını helal etsin.
Bekle nereye böyle kaçma 🤣sağlık olsun dostlar olmadı tarihte bir ilk gerçekleşti penaltıda topu iki ayağına çarptırmak... artık tesadüf diyelim biz ona mitroviçin eski takımı newcastle bide...
3-4 dosta dm atcam lütfen kızmayın bana hedefe ulaşsak çok iyi olacaktı ama şans parası atacağım atamadığım arkadaşlar kusura bakmasın hakkını helal etsin.
Daha torino var 😂Bekle nereye böyle kaçma 🤣
Helal olsun kesene bereket bol kazançlar dilerimsağlık olsun dostlar olmadı tarihte bir ilk gerçekleşti penaltıda topu iki ayağına çarptırmak... artık tesadüf diyelim biz ona mitroviçin eski takımı newcastle bide...