- 77,160
- 27,687
- 113
Dedın ve serı yedı2 fark yemezi bu per şuan 5 oran gir hemen kanka
Dedın ve serı yedı2 fark yemezi bu per şuan 5 oran gir hemen kanka
Çekiliş kuponu geldi kayboldu aw gel la sula buraları @SULLY cimPara mi kazandi
Birseyi merak ettigimden degil sadece hesabimda 3 5 kurus kaldiginda saglam bet yapan birinden kupon kopyalamakti amacim normalde slotcuyum kac gundur bitiklere oynuyorum 🤫😏@zzet38 açıkla bakalım neyi merak ettin
50 kuruşluk ekmekten petrol çıkacak değil ya aw 5-6 oran soyluyoz gidebilir sen 1.80 söyledin bugün üç dkda yattıDedın ve serı yedı
Para bitince gelir kötü SüleymanÇekiliş kuponu geldi kayboldu aw gel la sula buraları @SULLY cim
Ve o kısı enıstemıBirseyi merak ettigimden degil sadece hesabimda 3 5 kurus kaldiginda saglam bet yapan birinden kupon kopyalamakti amacim normalde slotcuyum kac gundur bitiklere oynuyorum 🤫😏
Hemen @JustWatch öneriyorum sanaBirseyi merak ettigimden degil sadece hesabimda 3 5 kurus kaldiginda saglam bet yapan birinden kupon kopyalamakti amacim normalde slotcuyum kac gundur bitiklere oynuyorum 🤫😏
Adamin son görülme deneme bonusu hiç zannetmiyorumDm atacakti ama dm si kapalı yazamadi
Paysandu maçı ilj yari 1.5 üst seriden dostHadi burda bı rol yapayım 3 aşama gidelim yüksek oran
Tam yerine geldin kardeşim benim kuponların saglamligini duydun demekBirseyi merak ettigimden degil sadece hesabimda 3 5 kurus kaldiginda saglam bet yapan birinden kupon kopyalamakti amacim normalde slotcuyum kac gundur bitiklere oynuyorum 🤫😏
O olmaz paysandu olurGoias iy 1.5 üst
Bol şanslar dost gönder gelsinHadi burda bı rol yapayım 3 aşama gidelim yüksek oran
Kira ücretini tahsis edelim abi önceHadi burda bı rol yapayım 3 aşama gidelim yüksek oran
Parası olmayan adam oyun oynamaz kanka
OynandımıGoias iy 1.5 üst
Baya tepkili biriymis gibi geldi fenomen gibi 😂Ve o kısı enıstemı