Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Seçenekler

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,480
1,133
113
Dostlar içimi dökücek döksemde ciddiye alıcak inanın kimsem kalmadı
O yüzden buraya dökmek istiyorum 3 yıllık ciddi bir ilişkim oldu
Ailemle tanıştırdım evlenicektik herşey güzeldi taki ayrılana kadar
Ayrılmak istedi o sıralar bende istedim tabi, anlaşamıyorduk
Ortak kararla ayrıldık ikimizde
5 ay geçti üzerinden hala etkisi üzerimde
5 aydır evdeyim ne işim var ne gücüm ama aylık 20k giderim var
Geceleri uyku tutmuyor sabahları uyuyup geceleri ayığım 2 aydır
Uzun lafı kısası ben unutamıyorum arkadaşım yaşananları hatıraları
Hergünün önceki günlerden kalma anısı var aklımda
Bİr yanım unut dışarı çık sosyallemek eğlenmek üzerine
Bir yanım o kız gelicek diyip kendini mezara gömmüş durumda
O hayatını yaşıyor eğleniyor belkide aklında bile değilim çoktan unuttu
Ama ben yapamıyorum iki seçenekden birini seçemiyorum ikisinide istiyorum
Bugün psikoloğa gitmeye karar verdim en azından dinler belkide yararı olur bilmiyorum

Dodo38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,182
720
113
Benzer bı hikaye de bende var unutuyolar dostum malasef sana tavsiyem çık sosyalles zaten senin kadar dusunseydi bu ilişkiyi elbet iletişime geçerdi ben harcadigim zamana çok pişmanım giden zamanın telafisi olmuyor zor olacak ama kendini normal hayata adapte etmeye çalış bı ise gir mesela bı meşkalen olsun yoksa boşta durdukça hep sana zarar yazar Allah yardımcın olsun

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Kardeş o kız çoktan başka birini bulmuştur.Sende bu gidişle evde yiyip içip yatarak 100 kilo olursun.
Bi çık dışarı arada nefes al kendine gel toparlan.Hayata küsmeyle kendine zarar verirsin.

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,069
798
113
Yaklaşık 15 yıl önce tanıdığım bir kız vardı, 5 yıl mutlu mesut beraberdik. Sonunda ayrıldık işte bir şekilde, neyse bir süre senin gibi çöktüm küstüm hayata ama şimdi 8 yıllık bir evliliğim var 3 çocuğum var.. eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum çok güzel bir ailem var her türlü sıkıntıda elimi tutan eşim var... İyi ki ayrılmışız diyorum silkelen ve kendine gel daha iyisi ile yolun kesisecek emin ol... Naçizane tavsiyem bu sana kendine gel