- 213
- 106
- 43
etkinlik falan yok ilk defa uye oldum.ilk bu bonusu kullandim.yatir sarti varmi knk cekmek.icim1.50 den çevriliyo. 200 yap çek
son işlem etkinlikse 50 yatır 200 çek
hergün veriyorlar kod telegram ve twitterdan
etkinlik falan yok ilk defa uye oldum.ilk bu bonusu kullandim.yatir sarti varmi knk cekmek.icim1.50 den çevriliyo. 200 yap çek
son işlem etkinlikse 50 yatır 200 çek
hergün veriyorlar kod telegram ve twitterdan
Canlı desteğe bi soretkinlik falan yok ilk defa uye oldum.ilk bu bonusu kullandim.yatir sarti varmi knk cekmek.icim
Geldi knkÖdeme geldimi
50 TL yatırım şartı varetkinlik falan yok ilk defa uye oldum.ilk bu bonusu kullandim.yatir sarti varmi knk cekmek.icim
Hangi yöntemle 50 TL yatırım yaptinGeldi knk
Valla kanka ben kodu girdim kupon bile yaptım tuttu yarın 50 TL aticam bı şıklık yapmazlarsa çekicemKod geçerli değil diyor yalandan üyemi yapıyonuz
TskbUaFtLfw
Payfix 50 TL yatir direk 200 çek hiç bir işlem yapma kalan para ile kazanç sınırı yokHangi yöntemle 50 TL yatırım yaptin
Eyvallah hocamPayfix 50 TL yatir direk 200 çek hiç bir işlem yapma kalan para ile kazanç sınırı yok
Evet 200tl olunca 50 tl yatırım gerekiyor bonus kazancı 200tl çekip geri kalan 50 tl ile devam ediliyoretkinlik falan yok ilk defa uye oldum.ilk bu bonusu kullandim.yatir sarti varmi knk cekmek.icim