- 2,677
- 1,630
- 113
burası yeşil @Shellac
Teşekkürler kesene bereket başkanadaletli olsun kendi gördüğüm 8 kişiye ulaşıyorum haklılar 8 kişi vardır zaten herkese bol şans
Kesene bereket olsun dostumadaletli olsun kendi gördüğüm 8 kişiye ulaşıyorum haklılar 8 kişi vardır zaten herkese bol şans
Bro bence 4 iyidir 250ye bişey olmuyor artık.ayrica çoğu kişi 2 gol atar kuponunu takip etmedi dep ilk golü atınca karıştı burası ama kendi kuponu gibi ilk gole kadar takip eden arkadaşlarda vardı.sen bilirsin fikir sordun soledik yoksa haddimize deil.8 yapıcam kalabalığız 3:50ye kadar bunu likelayın 250 atayım kaçayım yatayım o sırada parayı çekeyim nasıl fikir
50 geçeye kadar 20 kişi beğenirdi o mesajıBuda iyi fikir
En mantıklısı terbıkler tekrardanadaletli olsun kendi gördüğüm 8 kişiye ulaşıyorum haklılar 8 kişi vardır zaten herkese bol şans
Kapi açık gören gelirdi hahaha50 geçeye kadar 20 kişi beğenirdi o mesajı
Kendin bak konuya kendin ulaş kendi hakkaniyetince.adaletli olsun kendi gördüğüm 8 kişiye ulaşıyorum haklılar 8 kişi vardır zaten herkese bol şans
🙏adaletli olsun kendi gördüğüm 8 kişiye ulaşıyorum haklılar 8 kişi vardır zaten herkese bol şans
Tebrikler dostumadaletli olsun kendi gördüğüm 8 kişiye ulaşıyorum haklılar 8 kişi vardır zaten herkese bol şans
Mac dıyemmı sana novatebrıkler Dost listeyi yapıp Gonderımlerı yaparız
kaybederse selamsızdan alıcaksan olurMac dıyemmı sana nova
😳kaybederse selamsızdan alıcaksan olur
O güzelim aviatar resmine neoldu..buda kim diyorum..gardaş kokunu almasam taniyamiyacaktim )ddDtebrıkler Dost listeyi yapıp Gonderımlerı yaparız
yahu selamsız dost nova yaparsan sen yaparsın dedı kıramadık lıste yapıp gelıcez attı bıze 5 k 4800 senn 300 bolusturcez işteO güzelim aviatar resmine neoldu..buda kim diyorum..gardaş kökünü almasam taniyamiyacaktim )ddD
Bursa yolcusu kalmasın mı diyorsun ))dDyahu selamsız dost nova yaparsan sen yaparsın dedı kıramadık lıste yapıp gelıcez attı bıze 5 k 4800 senn 300 bolusturcez işte
4800 bize 10 dakka surmez dostBursa yolcusu kalmasın mı diyorsun ))dD
soyle bakayım Recep efendı
Feda olsun mk..yeterki yüzün gülsün..olsada atsam ))4800 bize 10 dakka surmez dost