ver kuponu rolling'e devam
ver kuponu rolling'e devam
Güneş doğmadan uyu,,yatıyorum herkes kib
Bana rol yaptırman gerek ,,anca öyle nova olunuyor dddbir gün belki biz de @Novasky oluruz bakarsınız onun gibi bastık kazandık
Talep olmalıver kuponu rolling'e devam
@Novasky sahne senin kralTalep olmalı
ihtiyaçlarımı da düşünmeden fazlasını dağıttım dost başka bir güne olsunBana rol yaptırman gerek ,,anca öyle nova okunuyor ddd
Deportivo Pasto macını beklıyom ona gore hareket edecegız@Novasky sahne senin kral
ihtiyaçlarımı da düşünmeden fazlasını dağıttım dost başka bir güne olsun
Ben esprisine dedim gardasim...daha ne dagitcan masaaallah..ihtiyaçlarımı da düşünmeden fazlasını dağıttım dost başka bir güne olsun
beklemedeyiz yeni konu olarak açarsanız beyefendiDeportivo Pasto macını beklıyom ona gore hareket edecegız
176 tl bastırıyoMeksıka cancun macı 1.per 42.5 ust hos gozukuyo @Novasky
Ya şu profili değiştir Allah aşkına yaw,,,Tayland düşmanı kamisage gibi gözüküyor ddsDeportivo Pasto macını beklıyom ona gore hareket edecegız
Baya dusukmus176 tl bastırıyo
sal betcoları gari gel nova betgit'e ben 1 numralı betgitçiyim bundan sonra176 tl bastırıyo
yarın yine roll 1 tane basket maçı ver sadece geceBaya dusukmus
stake tamamen gecıcem az kaldı zatensal betcoları gari gel nova betgit'e ben 1 numralı betgitçiyim bundan sonra
Sımdımı yarın gece mıyarın yine roll 1 tane basket maçı ver sadece gece
yarın ben artık yatış moddayım her an sızabilirimSımdımı yarın gece mı
Tamamdır yarın bakarız etıket at yeterlıyarın ben artık yatış moddayım her an sızabilirim