Tamam baskan gorelim bence de bjknin icinden gececekler sen de goreciksinkımler Geldı gectı o tff koltugundan kımse Bjk ugrasamadı o parmagı onun gunes gormuyen bıryerıne Monta edecegız sende buna sahıt olucaksın
Tamam baskan gorelim bence de bjknin icinden gececekler sen de goreciksinkımler Geldı gectı o tff koltugundan kımse Bjk ugrasamadı o parmagı onun gunes gormuyen bıryerıne Monta edecegız sende buna sahıt olucaksın
Sen Hangı takımlısın soylede ona gore Yorum yapalım Buyuk ihtimal Gslısın o adamda GsliTamam baskan gorelim bence de bjknin icinden gececekler sen de goreciksin
Ya bilader devlet ile hükümet arasındaki farkı bilmiyorsun halen yorum yapıyorsun hodri meydan bakalım ne olacak göreceğizBesiktası bilmem ama o statta küfür ettiremeyecek hale sokacaklar bjkyi çünkü bu 2 oldu..
Ilkini babalık yapıp affetti devlet
Bu sefer merhamet etmeyecek
Gulmek gercegi degistirmez, adamın anasını kufrettiniz olmus anasını, gezide zaten mimlendiniz bundan sonra ne baskan kalır siz de ne hoca ne taraftar dumduz ederlerTamam baskan gorelim bence de bjknin icinden gececekler sen de goreciksin
Biliyorum sen isine bak biliyorum..devlet de bir hukumet de aynı uyan artık siyaset yapmaYa bilader devlet ile hükümet arasındaki farkı bilmiyorsun halen yorum yapıyorsun hodri meydan bakalım ne olacak göreceğiz
Tamam bunu yazdıktan sonra Senın zeka Sevıyenı bellı ettın Senınle laf tartısması yapacak degılımGulmek gercegi degistirmez, adamın anasını kufrettiniz olmus anasını, gezide zaten mimlendiniz bundan sonra ne baskan kalır siz de ne hoca ne taraftar dumduz ederler
Bilader gece gece sinirlerimi ziplattin zaten belli oluyor burdan mevcut hükümete oy verdiğin bir daha alıntılama beniBiliyorum sen isine bak biliyorum..devlet de bir hukumet de aynı uyan artık siyaset yapma
Bi git masallarda yaşa.. devlet akp hukumet akp artık sen akpnin adamın olmus annesine kufr ettin. Cahilin kendini beģenmesi adettir zaten. Sen yaşa masallardATamam bunu yazdıktan sonra Senın zeka Sevıyenı bellı ettın Senınle laf tartısması yapacak degılım
Hyr Anlamadıgım O adamın anasına Veya ailesine Sovulmus Senin anana Sovseler Bukadar yorum yapmazsın ne savundun adamıGulmek gercegi degistirmez, adamın anasını kufrettiniz olmus anasını, gezide zaten mimlendiniz bundan sonra ne baskan kalır siz de ne hoca ne taraftar dumduz ederler
Tamam Dostum Hadi Sımdı az ılerıde Agla konudada benı alıntılama Cunku bundan sonra agır konusurm SanaBi git masallarda yaşa.. devlet akp hukumet akp artık sen akpnin adamın olmus annesine kufr ettin. Cahilin kendini beģenmesi adettir zaten. Sen yaşa masallardA
Mehmet büyükeksinin multisiHyr Anlamadıgım O adamın anasına Veya ailesine Sovulmus Senin anana Sovseler Bukadar yorum yapmazsın ne savundun adamı
Ne oduyoruzBeşiktaş burdan dönüp şampiyon olursa 100 kişi 1 k ortak öder miyiz @Novasky @nişantaşı
2 dana keserim 10 kisi derbi haric icerdeki maclara gotuturum,camide mevlut okuturum 500 kisilik yemkliBeşiktaş burdan dönüp şampiyon olursa 100 kişi 1 k ortak öder miyiz @Novasky @nişantaşı
Ararız Baba Koc 200 kişi 1 k da dagıtırızBeşiktaş burdan dönüp şampiyon olursa 100 kişi 1 k ortak öder miyiz @Novasky @nişantaşı