- 21,176
- 11,505
- 113
Tebrikler kazancın daim olsun dostumArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
Tebrikler kazancın daim olsun dostumArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
tebrik ederim birader valla 10 yıllık ruletçiyim bu kadar kısa sürede 2bini göremezdimArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
Holigandan bahsediyorum senin uykuya ihtiyacin var laNe helak oldu la konu acilali 15 dk olmus mg
Tebrikle kralArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
Hani nerde cekilisBen 12 TL'ye Monopolyde 1000 tl aldım
kasa almıyorum malesefhelal olsun reis verelim bize de katla
Helal kardesim biliyodum.tbrk ederimArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
Rouulet candir beArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
uzun süredir kazanan görmüyorduk@Shellac @Scorfield bakn biriniz buraya ustadlar cekilis var
şaka yaptım reis zaten öylesine tebrik ederimkasa almıyorum malesef
Usta valla helal sana la .ben 1 ay ugrassaam yapamazsın o parayiArkadaşlar fazlasıyla hedefimize ulaştık 20 tl 5 kişi şeklinde çekiliş yapacağım @Daimon yardımcı olurmusun biraz hızlı oldu sanki Ekli dosyayı görüntüle 73884
Baskan sen listeyi cikar istersenkasa almıyorum malesef
Vurdugunda çıkcan işte kankane hikmetse 100lira atar her seferinde 400 500 ü görürüm ama sonra 200 200 2elde bitiririm bazen iyi çıkıyorum çok hastalık bi oyun