- 3,524
- 2,504
- 113
arkadaşlar poker gireceğim kasa 50 500 olması halinde 2 kişiye 25 tl şans parası betgarantide oynayacağım bonus da alacağım tek yapmanız gereken beğenmek
Admın tc onayım var benı neden cekılıse dahıl etmedın geçen hakkım olmasına ragmen foruma uye olmanın amacı ne hala cozemedımBol şanslar dost
Bol sansarkadaşlar poker gireceğim kasa 50 500 olması halinde 2 kişiye 25 tl şans parası betgarantide oynayacağım bonus da alacağım tek yapmanız gereken beğenmek
Kurallar vardır dostum..OkuyabilirsinAdmın tc onayım var benı neden cekılıse dahıl etmedın geçen hakkım olmasına ragmen foruma uye olmanın amacı ne hala cozemedım
bolsans reıs sans senle olsunarkadaşlar poker gireceğim kasa 50 500 olması halinde 2 kişiye 25 tl şans parası betgarantide oynayacağım bonus da alacağım tek yapmanız gereken beğenmek
Ya kebiraBaşlıyorum bonusla 60 oldu kasaEkli dosyayı görüntüle 89150
500 mesaj altısın ayrıca foruma kayıt olmanın amacı sana göre çekilişse yanlış yerdesinAdmın tc onayım var benı neden cekılıse dahıl etmedın geçen hakkım olmasına ragmen foruma uye olmanın amacı ne hala cozemedım
Tü tü masallahkasa 100
Süper devamkasa 100