- 248
- 310
- 63
Bro o adamda sikinti var bu cok net.bnce sadece msj kasmak icin yapiyor bu isi.eger kilitlenmemis bi kupon konusu bulursa hic kupona bakmak falan yok direkt bol sans yaziyor hatta gecen gun gordum biri kupon paylasmis bol sans yazmis ertesi gun olmus konu kilitlenmemis gelmis yine bol sans yazip konuyu hortlatmis sonra bizim milleti biliyorsun kupona bakmak falan yok gelen bol sans yazmis gidn bol sans yazmis hala yaziyorlardi bnde moda etiket etip kilit attirdim konuya 😁 o lolo gibisi cok var@Hayatindibi Ulan bende diyorum yeni paylaşmış herhalde lolo yazınca Günlerdir hangi sazan düşecek bunun oltaya diye düşünüyordum ben düştüm wk
Ahaha 😅😅Bro o adamda sikinti var bu cok net.bnce sadece msj kasmak icin yapiyor bu isi.eger kilitlenmemis bi kupon konusu bulursa hic kupona bakmak falan yok direkt bol sans yaziyor hatta gecen gun gordum biti kupon paylasmis bol sans yazmis ertesi gun olmus konu kilitlenmemis gelmis yine bol sans yazip konuyu hortlatmis sonra bizim milleti biliyorsun kupona bakmak falan yok gelen bol sans yazmis gidn bol sans yazmis hala yaziyorlardi bnde moda etiket etip kilit attirdim konuya 😁 o lolo gibisi cok var
Bende bunu takip ediyorum her defasında yapıyor Diyordum ki bu defa hangi sazan dalacak bunun yazdığına dikkatsizce ben daldım Resmen yüzüm kızardı wkBro o adamda sikinti var bu cok net.bnce sadece msj kasmak icin yapiyor bu isi.eger kilitlenmemis bi kupon konusu bulursa hic kupona bakmak falan yok direkt bol sans yaziyor hatta gecen gun gordum biti kupon paylasmis bol sans yazmis ertesi gun olmus konu kilitlenmemis gelmis yine bol sans yazip konuyu hortlatmis sonra bizim milleti biliyorsun kupona bakmak falan yok gelen bol sans yazmis gidn bol sans yazmis hala yaziyorlardi bnde moda etiket etip kilit attirdim konuya 😁 o lolo gibisi cok var
Iyi olmus sana awk 😁 neyse tmm tmm utanma hadi 😁Bende bunu takip ediyorum her defasında yapıyor Diyordum ki bu defa hangi sazan dalacak bunun yazdığına dikkatsizce ben daldım Resmen yüzüm kızardı wk
Tamam kendini ifsalama😂😂Bende bunu takip ediyorum her defasında yapıyor Diyordum ki bu defa hangi sazan dalacak bunun yazdığına dikkatsizce ben daldım Resmen yüzüm kızardı wk
Konuya yazmayın altlara gitsinTamam kendini ifsalama😂😂
Bu konuya mı 😝😝Konuya yazmayın altlara gitsin
Evet burayaBu konuya mı 😝😝
Tamam kanka yazmayız 😂😂Evet buraya
Eyvallah kral adamsınTamam kanka yazmayız 😂😂