- 2,205
- 501
- 113
Bol şanslarArkadaşlar bu harika geri dönüşüm için 2 kardeşimize 100 TL hediye edeceğim değerli yöneticilerimizin izni ile
Bol şanslarArkadaşlar bu harika geri dönüşüm için 2 kardeşimize 100 TL hediye edeceğim değerli yöneticilerimizin izni ile
tabii 45 geçe beğenenler çekeriz dost
@Shellac bu arkadaş hastaligimla dalga geçiyor@Abuzerkömürcü sen bir körsun oglum
Başkanım teşekkürler şimdiden biliyorumki benle abu cekilis sonucutabii 45 geçe beğenenler çekeriz dost
kazancın daim olsun
Teşekkür ederim kral karmaşa olmasın diye sizi bekledim kendi kafama göre hareket etsem sonuç hüsran olurdutabii 45 geçe beğenenler çekeriz dost
kazancın daim olsun
Tanımam seni@Shellac bu arkadaş hastaligimla dalga geçiyor
Şuan aktif zaten o herhalde,bi kaç söylenen niklerden biri burdaBende çok benzetiyorum Allah affetsin bitane var zaten Başımızda Aaekrem denilen lale denyosu hala buralarda isim vermiym anladın sen aga
Perfect pair ne oluyor sevalcimArkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 12 bin yatirmistim kaç el üst üste bu kadarda olmaz diye diye kaybettim son 3 k param kalmıştı ortaya 2 k yanlara 500 500 attım şansa perfect pair geldi 20 k ile ayrıldım masadan
TebriklerArkadaşlar bu harika geri dönüşüm için 2 kardeşimize 100 TL hediye edeceğim değerli yöneticilerimizin izni ile
TbrklerArkadaşlar bu harika geri dönüşüm için 2 kardeşimize 100 TL hediye edeceğim değerli yöneticilerimizin izni ile
Gedson neden muhebbet almışdiki agaŞuan aktif zaten o herhalde,bi kaç söylenen niklerden biri burda
Abuzer dayi porsuk yağı göze iyi geliyormuş. Şu porsuğu sıkıp yağını çıkart şifa bulursun.@Shellac bu arkadaş hastaligimla dalga geçiyor
Bilmiyom ki dilenciliktendir herhalde, tüm üyelere Dm atması yasak olan tek üyedi,ilk defa öyle bişey gördüm hahahGedson neden muhebbet almışdiki aga