Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / 4 Şanslı Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
6

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,580
26,443
113
Biz de dolandiralim neresi dost 🤣 3 tür kime maç versem yatiyorux maç falan söylemeyeceğim
Aresbet haftalık kayıp verin dedim kızda bizde yok öyle bir uygulama dedi.. bende dedim ki Allah benim belamı versin bir haftadır aresbetten haftalık kayıp bonusu alacgim diye hayal kuruyordum hangi siteydi ki o haftalık kayıp veren dedim... İşleminizi kontrol ediyorum dedi binusunuz hesabınıza eklenmiştir dedi :)

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Aresbet haftalık kayıp verin dedim kızda bizde yok öyle bir uygulama dedi.. bende dedim ki Allah benim belamı versin bir haftadır aresbetten haftalık kayıp bonusu alacgim diye hayal kuruyordum hangi siteydi ki o haftalık kayıp veren dedim... İşleminizi kontrol ediyorum dedi binusunuz hesabınıza eklenmiştir dedi :)
O zaman aresle işimiz yok dost 😀

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,580
26,443
113
Estağfurullah dost
Bu arada dost sana daha acıklı bir hikaye anlatayim mi. 25 den kalan 0.65 bakiye vardı vbette girdim shining crown oyununa dedim 0.60 kuruş basayimda kalmasın bastım 12 TL verdi aynı oyunda kasa 121 TL oldu ve sıfırladım madem sifirlayacaksin ne diye heyecan yaptırıyorsun :(

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,699
4,946
113
Bu arada dost sana daha acıklı bir hikaye anlatayim mi. 25 den kalan 0.65 bakiye vardı vbette girdim shining crown oyununa dedim 0.60 kuruş basayimda kalmasın bastım 12 TL verdi aynı oyunda kasa 121 TL oldu ve sıfırladım madem sifirlayacaksin ne diye heyecan yaptırıyorsun :(
Madem 121 yaptın çıksana artık

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
2 ay once seznaz dayımız bizede 100 lük roll yaptırcaktı paket olmuştuk

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,048
11,505
113
Kim kimi dolandırmış 69 sayfa konu var

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
bu adamın 5 tlsini yemedim daha, çekiliş ustana çıksa para bana gelcekmiş demekki

Aga kötü konuşmayayım da erhan biliyo daha önce de bi roll dümeni çevirdiydi o gündür girmiyorum bunun rollere ben
Senin paparayi yazınca yakınsınız diye düşündüm . Haberin yokmuş 🤣🤣
@Shellac Bence burası kilitlensin . Yine sahte etkinlik gibi . Gelirse de sana actirir konuyu

Dodo38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,182
720
113
adam kupon fotografı atmadı ki hicbirinin oynadığı bile meçhul :)

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,048
11,505
113
sezer şuanda aviatorda uçuyor dostlar. en son 1.09 da patladı takip ediyorum
Zamaninda devletten tanidiklari olan hatta polislerin falan hesabini birakip mac oynattigi adam degilmi bu hatta beni engelleyen benimde gereksiz buldugum hicbir etkinligine katilmadigim yahut mesaj dahi yazmadigim insan :) baya baya ziyalarda olan arkadas

Son düzenleme:

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
O para çoktan rulette yenmiştir eğer varsa öyle bir para. Geçmiş olsun herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...