Valla yollaraz sert tempo koyabilir gruba rakip 3-4-5 bence 1 3 4 5 dışına cikmaz o yarışEyvallah ortk bnm tek. Endişem a. Çelik çok fazla şans tanımdm inşallah gunun de olmz ve koşu almz
Bol şans ortakBenimki kafadan patladı aynısını 5 li yaptım bakalım ne olacak
Ekli dosyayı görüntüle 256745
Bn 1 i hiç tutmyrdm ama szi dinldm 3 ve 5 i çıkrdımValla yollaraz sert tempo koyabilir gruba rakip 3-4-5 bence 1 3 4 5 dışına cikmaz o yarış
Vallahi öyle olduBöyle aptallar ile biz kupon tutturamayiz şuraya bak 1,8,9 2.3.4. Oluyor 2 numarayı kaile almadılar hışmın koydu yarışı 😠
Neyse dost ben kaçtım sana bol şans oynamiycam daha bugun ankaraya ins koyarsın 2. AltiliyiVallahi öyle oldu
İnşallah dost bu 2.altılda 4.ayak g. Kocaya getrrmi snceNeyse dost ben kaçtım sana bol şans oynamiycam daha bugun ankaraya ins koyarsın 2. Altiliyi
Eyvallah ortakOrtak internetim az yarışları izleyemicem şans seninle olsun
Kolay gibi görünüyor ama çok zor yarış orası dost Ahmet çelik rakibiİnşallah dost bu 2.altılda 4.ayak g. Kocaya getrrmi snce
Prenses cuve tek yazıp beşli yapacak bir delikanlı yokmu
İok yapsana be kardesim9 arkası 1.10 dönerli sıralı oynadım olur mu dostum sana 150 tane
öyle yaptım zaten dönerli sıralı diyorum yazdığıma baksanaİok yapsana be kardesim
9 arkası deyinceöyle yaptım zaten dönerli sıralı diyorum yazdığıma baksana