dostum ayriyetten bir tane beşli yaptım ilk beşli kafada 1 tek başka tek yok 89 liralık tutmuş beşli sana demiştim beşlinin ilk ayağında 1 i tek atabilirsin diye atsaydın keşkeBoşu boşuna yttk ikimizde neyse 5li bari zararları çıkarsa
dostum ayriyetten bir tane beşli yaptım ilk beşli kafada 1 tek başka tek yok 89 liralık tutmuş beşli sana demiştim beşlinin ilk ayağında 1 i tek atabilirsin diye atsaydın keşkeBoşu boşuna yttk ikimizde neyse 5li bari zararları çıkarsa
Altılıda attım gördün ama 5lide süprz aradım. 3te 3dostum ayriyetten bir tane beşli yaptım ilk beşli kafada 1 tek başka tek yok 89 liralık tutmuş beşli sana demiştim beşlinin ilk ayağında 1 i tek atabilirsin diye atsaydın keşke
Ama 1 i tek ataydm son ayaga 1,2 yazsaydım kesin gözüyle bkrdm. 4.ayak patlsn bnce a. Kursun oyle bir atı getrrdostum ayriyetten bir tane beşli yaptım ilk beşli kafada 1 tek başka tek yok 89 liralık tutmuş beşli sana demiştim beşlinin ilk ayağında 1 i tek atabilirsin diye atsaydın keşke
5 li son ayaga kaldı 5 tekSon durum ne kardo
Toplam 200 verdik altılıyla 250 anca verir oda artık zor gelirVar mı ekmek 🤣🤣
Olacakta bu şerefsiz a. Kursun bu ayagı almayıp patlatsalrdı bu koşuyu son ayak tutardı ama artık zor. İnşallah dogu kazanır2. ayakta sürpriz olmamış belki son ayakta yapabilirler
Zor bee ortk tutarsa elazıga altılı yaparzGelsin çıksın ekmek parası
Elime verdi yalnız @Dogukan59 sen nasıl bir ballısın yatmştı snnki jokey düştü 😆😆 tebrikler bnm belliydi ytcgı şaşırmadım 400 rahat verir tebrikler blki 1k bile olurRock solid ellerine verecek şimdi 🤩🤩
yok dost beşli en fazla 200 verir fazlası yok biraz önce 10 yıkılsaydı 500 verirdi neyse sağlık olsunElime verdi yalnız @Dogukan59 sen nasıl bir ballısın yatmştı snnki jokey düştü 😆😆 tebrikler bnm belliydi ytcgı şaşırmadım 400 rahat verir tebrikler blki 1k bile olur