- 5,295
- 2,511
- 113
Bol sans
Yazdigin gibi gelsinHepinize teşekkür ederim arkadaşlar kombin olacak yalnız siteye yatırım yapamıyorum sistemsel arıza varmış maçlar masa tenisi olacak 4 maç olacak hepsi analiz ettim gerisi kısmet site yatırımı alsın paylaşcgm
Umarim bu sefer olur dost bol şansHepinize teşekkür ederim arkadaşlar kombin olacak yalnız siteye yatırım yapamıyorum sistemsel arıza varmış maçlar masa tenisi olacak 4 maç olacak hepsi analiz ettim gerisi kısmet site yatırımı alsın paylaşcgm
Ortk hatrltma dunu yataga girdim sabah 5,5 ta kalkcgm 3 kadar dön dön bir hal aldmSen kazanda gerisi teferruat olur dün yatmasaydin iyiydi 🙃
Maçlar başlamadan inşallah düzelir arızaHepinize teşekkür ederim arkadaşlar kombin olacak yalnız siteye yatırım yapamıyorum sistemsel arıza varmış maçlar masa tenisi olacak 4 maç olacak hepsi analiz ettim gerisi kısmet site yatırımı alsın paylaşcgm
Gonder gelsinTmm ytrımı onayladı paylşyrm mçlrı seçim
Yolla dostTmm ytrımı onayladı paylşyrm mçlrı seçim
Guvendigin baska bak dost belkide yatacakdı oyle dusunKahretsn mç bşlmş yalnız bugun en yuksek bastım 180 tl 4 kupon yptm 4 de tek maçtan yttı 790 var diğerleri hep 3-4k arası veryrdu