Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 / Tek Kupon Tek Yürek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,770
78,052
113
Keşke uyuya kalsam telefonumu biliyorsunuz dandik şarz bitti bende yazamadım buraya. Senin prensese 16tl den spine girdim tam videoyu atyrdm tlf kapandı. Şerefsiz 16tl ya 2.6k veri 169x sadece dedim bunda tamamladık herhalde olmadı. Neyse en iyi veren prensesti zaten nolimittede girdim ama en yuksegi 1k verdi sitede para bırkmdm 6.5k çektim bugun devam edeceğiz ama futbol kombin falan
ıyı barı kaybetmemıssın

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
@erhanbey22 ama varyailk 6 dan cevrdm 10 el turbo sonra 8 sonra 12 en son 16 verdi nolimittede hep böyle yaptım spine girdi.
Bugunde yapcgm bunu thor oyununda o gun 5000x ile arkadaş vurdu bende belki vururum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,770
78,052
113
@erhanbey22 ama varyailk 6 dan cevrdm 10 el turbo sonra 8 sonra 12 en son 16 verdi nolimittede hep böyle yaptım spine girdi.
Bugunde yapcgm bunu thor oyununda o gun 5000x ile arkadaş vurdu bende belki vururum
ınsallah ne dıyelım senı para kesmıyo herkes haklı kendıne gore bızde olmadıgına akıl verıyoz ıste

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,324
7,281
113
Yok be kardesim keyfine bak dip ile ustu karistirmazlar heralde.ben 4 yillik uyeyim 4 yi.dir multi acmadimda simdimi acicam ayrica multi uyaniklarin isi ben cikar amacli hic bi is yapmadim bu yasima kadar.yani bu nicki neyi dusunerek koydun onu aciklarsan sevinirim sadece meraktan sordum.ben aciklayayim hayatimin en b.ktan donemlerindeydim o zaman hem meddi hem manevi aklima bu geldi koydum hatta profil resmim cenaze arabasiydi 😁nick degisimi mumkun degil.yeni uyelik acsan onlarda bi sure kapatildi onay verilmiycek.ince dusunce icin eyw bak keyfine
Hayatın yanı olarak kullanıcı adımı değiştircem

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,351
6,005
113
Haci kasayi patlatmadan bi telefon al o neymis ole yav telefon kendi kendine kapanır mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...