- 107,927
- 159,910
- 113
Sivas attı @İskorpit asabi
shellac bahıste oldugu kadar dostları bı araya getırmekte de usta dostSivastan yattık hadi geçmiş olsun hangi akılla bi maça iy 0 oynanır ki
Ankaragücü gol atar kralOynasa nolcak fener 3 5 arası atar bırakır ankaragücü gol atamaz
kaldı kupon @Asci55 yaankaragucu attı
Yok yani ilk yarı 0 ın analizi ne onu merak ediyom ben sağdan soldan şansa bi gol olunca yatıyon işte iy 0 nedirshellac bahıste oldugu kadar dostları bı araya getırmekte de usta dost
yine iptalkaldı kupon @Asci55 ya
dost aşçıya bi türlü kalamadı kupon sorun sence nerde olabilir var mı bi fikrinkaldı kupon @Asci55 ya
Atar atar bekle atcakAnkaragücü gol atar kral
Yani beni ilgilendirmiyor da ben canlı izliyorum kötü oynamiyorlar sadece fener daha iyi oynuyorAtar atar bekle atcak
Postun içinde @erhanbey22 varsa kupon tutma ihtimali yok dost onu bilmiyon mu@Asci55 nın adı geçince gol iptal İhtiyar
Beni de ilgilendirmiyor dost bizde oynamadım bişey ama 0 3 0 5 arası bişey biterYani beni ilgilendirmiyor da ben canlı izliyorum kötü oynamiyorlar sadece fener daha iyi oynuyor
Şimdi 1/1 olur iskorpit canına okur tost çok konuşmaYok yani ilk yarı 0 ın analizi ne onu merak ediyom ben sağdan soldan şansa bi gol olunca yatıyon işte iy 0 nedir
Bastıgın topraklar ot bitmiyor yazdığın konularda gol çıkmıyor bi hava al gel dost bi 1 saat dışarı çık geldost aşçıya bi türlü kalamadı kupon sorun sence nerde olabilir var mı bi fikrin