Son zamanlarda varmı sağda solda çarpılcak iyi niyetli dostlarımız dost sokak hayvanları aç kaldı para istiyelim2 gün banlısın para alısverişi yasak dost
Son zamanlarda varmı sağda solda çarpılcak iyi niyetli dostlarımız dost sokak hayvanları aç kaldı para istiyelim2 gün banlısın para alısverişi yasak dost
Aynen dost teknik direktörleri de cok pislik ayağı kokuyo diyolarVillareal çok pislik bir takım. şansın bol olsun
Niyetini bukadar acık soyleme dostSon zamanlarda varmı sağda solda çarpılcak iyi niyetli dostlarımız dost sokak hayvanları aç kaldı para istiyelim
Lecce iy 0 bankoydu dost iyi analiz etmişsinNiyetini bukadar acık soyleme dost
Lecce eniştenin macıydıLecce iy 0 bankoydu dost iyi analiz etmişsin
Erhanın kg maçı dostLecce iy 0 bankoydu dost iyi analiz etmişsin
Senin gibi kumarcının iy 0 diye bişey demesi hala bana komik geliyo dost bende diyorum bu adamda neden hic para yok her gun iy 0 mu oynuyon dostLecce eniştenin macıydı
Sagol dost sen hergun kazanıp atıyon yaaa o bize yetiyorSenin gibi kumarcının iy 0 diye bişey demesi hala bana komik geliyo dost bende diyorum bu adamda neden hic para yok her gun iy 0 mu oynuyon dost
helal dost golumuzu aldıkLecce iy 0 bankoydu dost iyi analiz etmişsin
Biz her gün kazanıyoruz dost sonra geri kaybediyozSagol dost sen hergun kazanıp atıyon yaaa o bize yetiyor
dur oda VAR a takıldı iptal ederler şimdi@erhanbey22 İhtiyar İY Kg var diyorsun maç sonu oynadık umarım yanılmayız
@Galatasaray571 penaltıcı dost maçta 3 penaltına ihtiyac var ispanya alt ligi
fio Atıyor sana yazarken iHTİYAR