- 5,668
- 4,879
- 113
Aa abi ben sana yazacaktim unuttim Boras a oyna diye basladi onlar bak fark hyapar birazdan..Sweden Umea maçına da bak arada, yüksek sayı beklentim var.
Aa abi ben sana yazacaktim unuttim Boras a oyna diye basladi onlar bak fark hyapar birazdan..Sweden Umea maçına da bak arada, yüksek sayı beklentim var.
100 tane mac ıcınden neden sallayalım sallanmıs bı bahısmı benım kı ılk yarıdan gelır3 grup bi benimki tutar alayi sallamis
@Distin kardeşim göremedik seni 🤔
Sewilla 2 gol atckmis100 tane mac ıcınden neden sallayalım sallanmıs bı bahısmı benım kı ılk yarıdan gelır
1 tane atar 1 tane de penaltı olur al sana 2Sewilla 2 gol atckmis
Nişantasından taşındın galiba dayı bu konusma tarzı tarlabasında oturan konusmasıSewilla 2 gol atckmis
Yok 5 milyona koydum alici cikmadi dahaNişantasından taşındın galiba dayı bu konusma tarzı tarlabasında oturan konusması
Zaten m. Etme yatıcak maac orada göze carpıyorYok 5 milyona koydum alici cikmadi daha
sevilla 2-0 biter enişte macta zaten 1 tane penaltı bankoZaten m. Etme yatıcak maac orada göze carpıyor
Handikaplı olan varya
Yanı sevilla da 2 Atamıcak sa oynamıyalım enıste bu oyunusevilla 2-0 biter enişte macta zaten 1 tane penaltı banko
maclar ibizadan geliyo enişte bilmiyo o nişantasından kafayı kaldırsa gorcekYanı sevilla da 2 Atamıcak sa oynamıyalım enıste bu oyunu
Koyar üstüne de koyar 🤣🤣Waldorf koyduuu
Farkedıyonmu enıste bi biz koydu ne dediysek o yapıyoruz bu sporu diyemiyozmaclar ibizadan geliyo enişte bilmiyo o nişantasından kafayı kaldırsa gorcek
Seninki en banko maçDemiştim ekip 4 çok sağlam oldu diye 😆😆 şimdi gider benim maçtan yatar😆😆