- 107,917
- 159,895
- 113
Şenol hocanın kariyeri biterdeKara Sali. Bu gece hem benim hem Şenol Hoca'nin kariyerini bitirecek
senin niye bitiyor dost
Şenol hocanın kariyeri biterdeKara Sali. Bu gece hem benim hem Şenol Hoca'nin kariyerini bitirecek
Umarim kupon ona bakiyor suan biz en az 2 daha yeriz2 yarı 5 korner gelir alırız içeri dost
peş peşe kornerler
Kornerler gelmezse uzun bir sure yazamam mahcubiyetten 😊Şenol hocanın kariyeri biterde
senin niye bitiyor dost
Elleme dost letonya atsın bosver🤗Bu arada Karadag maci iy 0-0 bitmis. İy karadag 0,5 üstu yatti. Letonya da atamazsa kupon zaten yatacakti. O yuzden Moldova maci cok onemli. 3 secenek arasinda kalmistiniz 😀
Aynı şeyi furkana da yazdım dostKornerler gelmezse uzun bir sure yazamam mahcubiyetten 😊
Karadag atmisti iptal olmus demekBu arada Karadag maci iy 0-0 bitmis. İy karadag 0,5 üstu yatti. Letonya da atamazsa kupon zaten yatacakti. O yuzden Moldova maci cok onemli. 3 secenek arasinda kalmistiniz 😀
@ceco2486 nun açıkta kuponu var niye o maça elliyorsun dostBu arada Karadag maci iy 0-0 bitmis. İy karadag 0,5 üstu yatti. Letonya da atamazsa kupon zaten yatacakti. O yuzden Moldova maci cok onemli. 3 secenek arasinda kalmistiniz 😀
Korner de gelsin o da gelsin 😋@ceco2486 nun açıkta kuponu var niye o maça elliyorsun dost
bırak 2.yarı atsın
Dost sadece size karsi degil diger 3 arkadasa da mahcup olurum. Kupon yatarsa uzulurum ama pisman olmam. Cunku guzel vakit gecirmis oluyorum.Aynı şeyi furkana da yazdım dost
öyle algılamayın lütfen amaç güzel zaman geçirmek
Dost öyle düşünme bizimkinin alıp seninki de gelebilir. Tahmin bu sonuçta eğer önceden bilsek zaten trilyonluktukDost sadece size karsi degil diger 3 arkadasa da mahcup olurum. Kupon yatarsa uzulurum ama pisman olmam. Cunku guzel vakit gecirmis oluyorum.
İstifa etmez size ne derKara Sali. Bu gece hem benim hem Şenol Hoca'nin kariyerini bitirecek
güzel tahmin kardeşim helalUst geldi korner gelmiycek ama
Ne mahcubu kardeş nasip değilse naparsan yapalım olmazDost sadece size karsi degil diger 3 arkadasa da mahcup olurum. Kupon yatarsa uzulurum ama pisman olmam. Cunku guzel vakit gecirmis oluyorum.