- 107,809
- 159,792
- 113
bayern 1-1hadi Bayern paramız yok @Shellac kupon tutsun
bayern 1-1hadi Bayern paramız yok @Shellac kupon tutsun
OOO Atmıs helal hemen 2 le Bayernbayern 1-1
Dost kusen iyi ama bayern bu 1 2 döner insallah@erhanbey22 dost bayern çevirmesi lazım maçı
@İskorpit le sen varsan döner dostDost kusen iyi ama bayern bu 1 2 döner insallah
Iskorpit varsa isimiz sakat dost cimbaliyi yaptiramadi daha sütü ılık iciyo😁@İskorpit le sen varsan döner dost
benimde içimden geçti İY oynamak ama kafam yoğun bu aralar analiz yapamıyorum dost2 yi biz bulursak çok guzel olcak dost maclara bak hepsi ilk yari kg ust oldu benim haftammis oynayamadik 😀
bizde diyoruz kuponlar niye istediğimiz gibi gitmiyorIskorpit varsa isimiz sakat dost cimbaliyi yaptiramadi daha sütü ılık iciyo😁
Inşallah muhim bir şey yoktur dost biz sana yaziyoruz sende bize yazabilirsin konusmak icin her zaman dost iskorpite yazma ama o çok kafa agritiyo😀benimde içimden geçti İY oynamak ama kafam yoğun bu aralar analiz yapamıyorum dost
Bakiyorum puroyu kalın seviyorsun dayıoğlu 😁Ekli dosyayı görüntüle 111582 Süt kullanmıyorum artık Küba purosuyla iyi gidiyor @erhanbey22
Agritiyo yazdim dayioglu sen anla 3 harfli yazmak yasak😁Ekli dosyayı görüntüle 111585 Bunedir Laaa ihtiyar birsey derdimde Allahtan yeni kalktın
Shellac bayagıdır tutturamıyorsun bugun gelsinShellac / 22 Oranlık Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 111538