- 11,826
- 9,266
- 113
Tebrikler kral
Helal betebrikler modum bugün 700 tl kaybettim tam herşey bitti derken crayz time a girip rastgele 3TL bastım 300 x geldi 900 TL çektim senide kazanmış gördüm süper oldu 😁
son 20 tl vardı bana da sürpriz oldu vallaHelal be
Bu cesarette erkek var mi forumda ya kardes shellactan 50 al 50de ben aticam@Shellac 50 TL mi alayım
O ben olmalıyım 😀Teşekkürler dostlar baştan beri takip eden bazı dostlara şans parası vereceğim.. emeğinize sağlık
Serkan celik yelegini giy lazim olur 900 tlye adam vuruyolar burda 😀tebrikler modum bugün 700 tl kaybettim tam herşey bitti derken crayz time a girip rastgele 3TL bastım 300 x geldi 900 TL çektim senide kazanmış gördüm süper oldu
Biliyorum şu 2.çevrek baskette kaybetmiştin sevindim kardeşson 20 tl vardı bana da sürpriz oldu valla
valla dostum sabahtan beri 50 100 sürekli yatiriyorum ne oynasam kaybediyorum son 50 tl kalmıştı onu da 20 ye kadar düşürdük girdim oyuna ilk turda 300x aldım ilk defa şu oyunun para verdiğini görüyorumSerkan celik yelegini giy lazim olur 900 tlye adam vuruyolar burda
daha neler gitti tek sayidan 4 kupon yattıBiliyorum şu 2.çevrek baskette kaybetmiştin sevindim kardeş
Bende kazanacaksam hep oyle son parada oluyorvalla dostum sabahtan beri 50 100 sürekli yatiriyorum ne oynasam kaybediyorum son 50 tl kalmıştı onu da 20 ye kadar düşürdük girdim oyuna ilk turda 300x aldım ilk defa şu oyunun para verdiğini görüyorum
öyle valla iyi geceler dostum iyi forumlarBende kazanacaksam hep oyle son parada oluyor
Eyvallah Serkancim sana daöyle valla iyi geceler dostum iyi forumlar
Neyse gerek kalmadı won olmusBi cevap verecek yok mu ya bu betcolar ıstatistik verileri neren alıyor Malta-Faroe Adaları kaç ofsayta bitti