- 15,256
- 7,579
- 113
Ne dedim 2-2 olacak yazmistim ama ilk Atletico demistim ama farketmez
Sen bu işi biliyorsun abi
Hic kacirir misin
O değilde Evo her dediğin geldi para olsa gelmez vallahi Genoada bile Juve 3ü atar ardından Genoa atar dedin o bile oturduHic kacirir misin
3 kere düşündüm genoa gol atar madrid gol atar 2 maç 11 oran veriyordu durdum ama dedim bu sefer bunu kaçır mıyımHic kacirir misin
Sen geldikten sonra geldi senden onceki tahminlerim ile @Shellac a iflas bayragini cektircektim sans melegim senmissin diyecem de senden de melek olmazO değilde Evo her dediğin geldi para olsa gelmez vallahi Genoada bile Juve 3ü atar ardından Genoa atar dedin o bile oturdu
Şu Atletico böyle bitsinde bu bile fazla fazla kafi abi 20 küsür oranı kim bulmuş ki3 kere düşündüm genoa gol atar madrid gol atar 2 maç 11 oran veriyordu durdum ama dedim bu sefer bunu kaçır mıyım
Niye be Melek olmasın ayıpSen geldikten sonra geldi senden onceki tahminlerim ile @Shellac a iflas bayragini cektircektim sans melegim senmissin diyecem de senden de melek olmaz
Sans melegi diyorum hani anladin soyle gizel bi bayanNiye be Melek olmasın ayıp
Ahahahhsahhaha şimdi çaktım köfteyi Evo sorrySans melegi diyorum hani anladin soyle gizel bi bayan
Bolsanshadi be benimki geldi bu da çok yakın yatarsa üzülürüm burdan
90+ oynanıyor ortiJuve 4 u atar kapanışı yapar @Shellac
Bolsans90+ oynanıyor orti