- 90,974
- 68,859
- 113
GOAL 2-2
Ağzından bal damlıyorNoluyor lannn tam beraberlik maçı ya yiyen direkt karşılık veriyor
yarından sonra bayern dost o zaman Psg de yenebilir ama bayern barça maçında ki gibi oynarsa kazanacaktırYarın bayerndeyık modum
hadı ınsalllahyarından sonra bayern dost o zaman Psg de yenebilir ama bayern barça maçında ki gibi oynarsa kazanacaktır
Kanka sen naapmissin böyle helal Inter yüzünü yine lara çıkarmadı senin bu Inter şaka maka sana daha hiç kaybertirmediShellac / 2'Li Kombine 500 Misli
Ekli dosyayı görüntüle 89154
kesinlikle orti 2 goll atar diyorum çıkıyorum işin içinden iyi oranda veriyorKanka sen naapmissin böyle helal Inter yüzünü yine lara çıkarmadı senin bu Inter şaka maka sana daha hiç kaybertirmedi
Bol sanskesinlikle orti 2 goll atar diyorum çıkıyorum işin içinden iyi oranda veriyor
umarım dost PSG kolay lokma değil ama Bayern yine bi panzerlik yapacağını düşünüyorumbol şanslar dost Bayern finale kadar eze eze geldi umarım yine ezerek kupayı alır
B. Münih normalde yener final maçı olması biraz riskli ama sana Bi önerim olcak 500 misli beraberliğe atarsan oynadığın para 1 k olcak berabere biterse 500 kar etcen B.Münih yenerse 1288 kar etcen ama sen bilirsin yinede psg yenerse de yapacak bişey yokShellac / 2'Li Kombine 500 Misli
Ekli dosyayı görüntüle 89154
dediğin mantıklı dost ama bayern'e oynadık bir kere bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacakB. Münih normalde yener final maçı olması biraz riskli ama sana Bi önerim olcak 500 misli beraberliğe atarsan oynadığın para 1 k olcak berabere biterse 500 kar etcen B.Münih yenerse 1288 kar etcen ama sen bilirsin yinede psg yenerse de yapacak bişey yok