- 43,561
- 47,359
- 113
gormedım Valla Dost Yatıyordum Gelseydik Belki olurdu bebugün denedim dost inter gol yer dedim 3 tane attı bir tane yemedi ilk adımdan patladık
gormedım Valla Dost Yatıyordum Gelseydik Belki olurdu bebugün denedim dost inter gol yer dedim 3 tane attı bir tane yemedi ilk adımdan patladık
dost Oranlar tamamen aldatmacaBu konuda haklisin beddua edince beddua etme diyorsun adminim bugun sinir krizi gecirdim.tek goldeb yatarak isin ilginci 1.20 lik.mactan yattim 😀
Nasibimiz de varsa elbet geliriz yan yana dostReis kahkaha attım Allahta seni güldürsün 😄 Keşke bi yazsaydında seni yüzyüze görebilmekte nasip olsaydı.Ciddi diyorum çok merak ediyorum seni 😄
bakalım dost güzel kasa çıkarırsam güzel bir roling yaparız yoğun maç günündegormedım Valla Dost Yatıyordum Gelseydik Belki olurdu be
Bende temelli olarak 2-3 aya inşallah Almanyaya gideceğim reis.Olaki çevre yakın ülkelerdeysen gittiğimde inşallah sana ulaşıp yanına geleceğim 😄Nasibimiz de varsa elbet geliriz yan yana dost
Şans nerde biz nerde başkan, cami avlusundan geçerken havadaki güvercinler yönünü değiştiriyo yanlışlıkla pislemeyelim de bu gudubete bişey çıkmasın diyedost Oranlar tamamen aldatmaca
milan 3.20 oran favori roma
trabzon favoriydi fenerin eksiği var diye 2.66 oran açılmış
onun için işin sırrı analiz maç takipleri ve çıkabilecek sonuç
ondan sonra güzel analiz sonucu ortaya güzel bir kombin çıkarırsın ama gelmez... Neden: çünkü ondan sonra şansa kalıyor işimiz ve bize şans uğramıyor
Almanya niçin gidiyorsun dostBende temelli olarak 2-3 aya inşallah Almanyaya gideceğim reis.Olaki çevre yakın ülkelerdeysen gittiğimde inşallah sana ulaşıp yanına geleceğim 😄
Sans hicbirimizde yok abi ya 10 verip 1 alan kendini sansli sanıyor işte bu devran böyle gider kazanmak mumkun değil sinir stres saglimiz da gidiyorŞans nerde biz nerde başkan, cami avlusundan geçerken havadaki güvercinler yönünü değiştiriyo yanlışlıkla pislemeyelim de bu gudubete bişey çıkmasın diye
Kaderimiz güzel olsun dostŞans nerde biz nerde başkan, cami avlusundan geçerken havadaki güvercinler yönünü değiştiriyo yanlışlıkla pislemeyelim de bu gudubete bişey çıkmasın diye
Valla en doğrusunu dedin erhanım bunun en büyük zararı sağlığa.Önce parayla ,sonra sevdiklerinle sınıyor son aşama sağlıkda gidiyorSans hicbirimizde yok abi ya 10 verip 1 alan kendini sansli sanıyor işte bu devran böyle gider kazanmak mumkun değil sinir stres saglimiz da gidiyor
Benim dayı orada varlıklı restorant zincirleri var reis.Birinin başına nasip olursa geçeceğiz oturum izni olarak resmiyette biriyle evlilik göstermem gerekiyordu çok şükür onuda hallettik gibi reis.Devlet 3 aylık turistlik izin veriyor oturum ve çalışma izni için evlilik şart.Orada sağolsun benim dayının bi arkadaşının kızı yardımcı olacak bakalım bi serüvene atılacağız sonu hayrolsun reis 😄Almanya niçin gidiyorsun dost
Hep caresizlik işte bi umut onu bunu yaparim diye bekliyoruz hepimiz hesapta 3 kurus olsun gozumuze batıyor aman nasıl kaybetsek diye söyle telefonu alıp tam duvara vurcam sonra vazgeçiyorumValla en doğrusunu dedin erhanım bunun en büyük zararı sağlığa.Önce parayla ,sonra sevdiklerinle sınıyor son aşama sağlıkda gidiyor
Sevindim adına kesinlikle hayırlısı dost Allah önüne güzel kapılar açsınBenim dayı orada varlıklı restorant zincirleri var reis.Birinin başına nasip olursa geçeceğiz oturum izni olarak resmiyette biriyle evlilik göstermem gerekiyordu çok şükür onuda hallettik gibi reis.Devlet 3 aylık turistlik izin veriyor oturum ve çalışma izni için evlilik şart.Orada sağolsun benim dayının bi arkadaşının kızı yardımcı olacak bakalım bi serüvene atılacağız sonu hayrolsun reis 😄
Çok sağol reisim benim 😍Sevindim adına kesinlikle hayırlısı dost Allah önüne güzel kapılar açsın