- 3,521
- 1,767
- 113
al benden de okadar dostum bende gece yatmam sabah kalkmamgece yatmayıp gunduz yatan bırıyım
al benden de okadar dostum bende gece yatmam sabah kalkmamgece yatmayıp gunduz yatan bırıyım
Bıraz daha atarsan cıgara aldırıcamBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insan Herkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
iyi geceler kardeşimBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insan Herkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
Wnba kurutucusu lımıt yıcen sonundaBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insan Herkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
İyi sabahlar dostBen geceyi 3 yeşilli evetle kapatıyorum ve @Shellac reisime bol şanslar diliyorum.Kalıp takip etmeyi çok isterdim fakat gözler kapanıyor yavaştan.Umarım sabah yeşillenmiş olmanı görürüm güzel insan Herkese cümleten hayırlı geceler 👋Ekli dosyayı görüntüle 89479
Modum bıle uyanık bu mac +7 ye gıderİyi sabahlar dost